V. Beckham neigia gandus apie santuokoje iškilusias problemas

  • Teksto dydis:

Buvusi popmuzikos žvaigždė ir modelis, o dabar – mados pasaulio atstovė Victoria Beckham (Viktorija Bekem) paneigė gandus apie jos santuokoje iškilusias problemas ir pareiškė, kad jai ir jos vyrui Davidui (Deividui) nereikia nieko įrodinėti.

Buvusi grupės „Spice Girls“ narė ir jos sutuoktinis, buvusi futbolo žvaigždė, santuokoje gyvena jau 16 metų ir kartu yra susilaukę keturių vaikų.

Dėl savo karjerų ir labdaringos veiklos pora daug laiko praleidžia atskirai, todėl apie jų sąjungą sklando visokių gandų.

Tačiau Victoria tikina, kad į jgandus nekreipia jokio dėmesio ir pataria kitiems sekti jos pavyzdžiu.

„Niekada nesiklausiau ir nekomentavau gandų, susijusių su kokia nors mano gyvenimo sritimi, – sakė ji interviu britų žurnalui „Grazia“. – Man pasisekė, kad turiu nuostabų vyrą, gražius, sveikus ir laimingus vaikus. Taip, mes daug keliaujame savo darbo reikalais ir turime įsipareigojimų labdaringoje veikloje, tačiau mes visada randame laiko vienas kitam kaip pora, kaip šeima. Man ir Deividui nereikia nieko įrodinėti. Mes mylime vienas kitą, laukiame vienas kito ir abu esame stiprūs kaip partneriai ir tėvai“.

Victoria ir D.Bekhamai didžiuojasi savo sūnumis – 16 metų Brooklynu (Bruklinu), 13 metų Romeo, 10 metų Cruzu (Kruzu) – bei ketverių metų dukrele Harper.

Visi jų vaikai supranta, kad turi ypatingų privilegijų gyvenime, tačiau neturėtų jų laikyti savaime suprantamomis.

Victoria sako, kad nebūna stebuklų, derinant savo karjerą su motinyste.

„Žinoma, kad sunku, bet aš esu tokia pat kaip ir bet kuri kita dirbanti mama, tik sulaukiu trupučio papildomos pagalbos, – sakė ji. – Kiekviena mama sekmadienio vakarais tikrina, ar padaryti namų darbai, ar paruošta mokyklos uniforma, derina baleto pamokas ir futbolo treniruotes su savo darbo susitikimais ir kelionėmis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių