V. Baumila: staigmena – mano antrasis vardas!

  • Teksto dydis:

Jau šiandien Vilniaus Kongresų rūmuose, kartu su scenos kolegomis Tadu Juodsnukiu ir Sasha Song, Moters dienos proga, Vaidas Baumila apdovanos moteris dėmesingiausiais muzikiniais sveikinimais koncerte „Trise moterims neskaitant orkestro“, kurį tiesiogiai transliuos TV8 televizija.

Teikti muzikines dovanas klausytojoms dainininkui V. Baumilai nėra sudėtinga, o štai ir asmeniniame gyvenime, panašu, kad situacija ne ką prastesnė – atlikėjas save įvardija kaip tikrą dovanų asą.

„Labiausiai mėgstu dovanoti kažką su karatais. Štai pamenat tą vėrinuką, kurį senyva moteris išmeta į jūrą „Titaniko“ pabaigoje? Aš pasirūpinau, kad jis būtų ištrauktas ir padovanojau jį vienai savo merginai. Bet ne kitai“, – į klausimą, kokiomis dovanomis labiausiai mėgsta stebinti moteris atsako humoro jausmo niekada nestokojantis dainininkas.

Paprašytas atskleisti, kokią įsimintiniausią staigmeną buvo paruošęs moteriai, Vaidas taip pat ilgai negalvoja: „Staigmena – mano antrasis vardas. Štai vieną kartą važiuodamas su mergina automobilyje, jai užmigus, greit pradėjau stabdyti ir šaukti ne savu balsu, kad tuoj trenksimės. Ji taip išsigando, kad daugiau su manimi niekad nekalbėjo (ji apskritai daugiau niekad nekalbėjo).“

Ar šiais metais Vaidas ruošiasi nustebinti savo širdies draugę Moniką, klausimų, pasak atlikėjo, kilti tikrai neturėtų. „Šiais metais esu užsibrėžęs kažką tikrai ypatingo. Tikiuosi, kad viskas pavyks ir tas kupranugaris tilps į mano butuką“, – juokiasi atlikėjas.

Tačiau dėl vieno dalyko Vaidas tikrai nejuokauja ir pažada – šio vakaro koncerto finalui savo klausytojoms jis yra parengęs ypatingą staigmeną, kurią jos galės išvysti gyvai jau 19 valandą Vilniaus Kongresų rūmuose arba tiesiogiai per TV8.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių