V. Baumila: kad ir kokią vietą užimsime finale, ji bus gera mums ir Lietuvai

Lietuvos atstovai Monika Linkytė ir Vaidas Baumila jau šeštadienio vakarą įneš Lietuvos trispalvę į didžiausio pasaulyje televizijos dainų konkurso sceną. Su dar 26 šalių atstovais jie rungsis „Eurovizijos“ finale, kartu – ir dėl teisės rengti konkursą savo šalyje kitąmet.

Vienos „Stadthalle“ arenoje vyko finalo generalinė repeticija, kurią stebėjo žiūrovai salėje ir žurnalistai spaudos centre. Ši repeticija nebuvo įrašoma, jos nestebėjo komisijos, todėl atlikėjams buvo leidžiama atrodyti kasdieniškai.

„Tai geriausia repeticija, kokią esam turėję čia. Ir tai labai gerai nuteikia vakarui, – entuziastingai kalbėjo Vaidas, nulipęs nuo scenos. – Monika judėjo ant scenos taip, kaip dar niekada, nes avėjo sportiniais batais. O  aukštakulniai yra aukštakulniai... Mane kostiumas irgi įpareigoja. Bet viskas gerai. Mūsų numeris septyni, visi žino, kad tai laimingas skaičius...“ – juokavo Vaidas, rodydamas į lietuvių persirengimo kambario numerį.

Kokios vietos lietuviai tikisi finale? „Kad ir kokią vietą užimsime finale, ji bus gera mums ir Lietuvai. Noriu pakviesti visus žiūrėti transliaciją – tai bus vienas nerealiausių šou, koks tik įmanomas televizijoje“, – sakė Vaidas.

D. Grybauskaitė linki Monikai ir Vaidui sėkmės

„Vaidai ir Monika, linkiu jums sėkmės „Eurovizijos“ finale! Lietuva su jumis!“ – likus kelioms valandoms iki mūsų šalies atstovų pasirodymo žiūrimiausiame televizijos dainų konkurse socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Prezidentė Dalia Grybauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių