Užgautas V. Dilys smeigė N. Bunkei: mažiau jok per Lietuvą, gal šeimą turėsi!

  • Teksto dydis:

Dainininkei Natalijai Bunkei, kuri ne kartą viešai džiaugėsi puikiais santykiais su buvusiais vyrais, tenka pažinti ir įprastai karčių skyrybų vaisius.

Apie save buvusiai mylimajai nemaloniai priminė krepšininkas Vilmantas Dilys, ketvirtadienį savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rėžęs: „Palinkėsiu mažiau „joti“ per Lietuvą, gal šeimą turėsi! Next step? Come on, lady with the spikes? Bunkus ant peiliukų nepervedė?“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O kibirkštis tarp buvusių mylimųjų įplieskė prieš keletą dienų V. Dilio paviešintas „juokelis“ – nuotrauka su orchidėjomis ir palydėtas komentaru: „Gyvų niekas nedegina“ . Tačiau tai N. Bunkei visai nepasirodė juokinga. Portalas primena, kad birželį, įsiveržęs į dainininkės namus V. Dilys kepsninėje sudegino jos kuriamas dirbtines orchidėjas. Nors vėliau mylimos moters atleidimo jis paprašė viešai, o ši jam atleido ir atsiėmė policijai parašytą pareiškimą, santykių sulipdyti nepavyko.

V. Dilio sąmojingumą feisbuke N. Bunkė įvertino aštriu palinkėjimu: „Linkiu mažiau švęsti, gal tuomet dažniau į aikštelę išleis“. Atrodo, būtent tai krepšininką užgavo ir pakurstė sukurpti įžeidžiamą ketvirtadienio įrašą.

Visgi dainininkė taip pat nutarė netylėti ir davė subtilų atkirtį buvusiam draugui. „Mano komentaras visiems. Pamąstymui. Ką krepšininkas turėtų veikti 6 ryto? Sezono metu? Mielas Vilmantai Dily, daug laiko praleidome kartu... Nei apie vieną savo vyrą nekalbėjau šlykščių dalykų, visus juos gerbiu. Nustok gerti. Per alkoholį praradai santykius, prarasi viską! Linkiu tau stotis ant kojų! Tu tikrai gali. Sėkmės tau didžiausios, esi tikrai talentingas žmogus. Stenkis dėl komandos, kuri tavimi patikėjo!“, – feisbuke atlaidžiai rašė N. Bunkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ups!

Ups! portretas
Jei natali"gywenime turejo"tik tris wyrus,tai ji tik 4-klases cielka!da gali krapstyti",ne tik josios spakliu ar blakstienas!gali rupsnot po jos rüta$,kaip koks ozelis,su pasimekenimu,meke meke meke,ciba faina mana boba-imsiu ja damusiu"!wa tep!

kikibisov

kikibisov portretas
esu rusas ir man slaves natasos patinka,daug pomados,priklijuotos blakstienos-dievinu

antanui

antanui portretas
O turejes daugiau kaip 3 moteris - ozys?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių