Uždainavęs autobuso vairuotojas pavergė LNK šou komisiją

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį LNK eteryje tęsis atrankos į antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“. Dėl itin didelio puikių dalyvių skaičiaus laidos rengėjams ir komisijai teko griežtinti atrankų taisykles. Iki šiol du „Taip“ ir du „Ne“ surinkę dalyviai patekdavo į skaistyklos zoną, kur tolesnį jų likimą projekte turėdavo nuspręsti šou muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus.

Deja, šį sekmadienį tokia galimybė nebegalios – tam, kad patektų į tolesnius projekto etapus, dalyviai būtinai turės surinkti bent 3 „Taip“ iš keturių teisėjų.

Vienas iš dalyvių komisiją suintrigavo vos užlipęs ant scenos. Klaipėdietis Egidijus Žižiūnas prisistatė esantis tarpmiestinio maršrutinio autobuso vairuotoju.

„Ar man apie tave pasakyti viską?“ – visus netikėtai suintrigavo komisijos narė Asta Stašaitytė-Masalskienė.

„Tai yra Klaipėdos konservatorijos legenda, žmogus – šposas, žmogus – kompanijos siela, bet jis yra ir profesionalus muzikantas“, – visus toliau stebino A. Stašaitytė – Masalskienė. Pasirodo, kad su E. Žižiūnu Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos koridoriuose ir renginiuose komisijos narė susidurdavo dar tada, kai pati ten pat studijavo režisūrą. Po tokio pristatymo E. Žižiūnas pademonstravo, kad gali idealiai įsikūnyti į vieną ryškiausių pasaulio roko ir bliuzo legendų – atlikėją Joe Cockerį.

Nors pats ir spinduliavo gerą nuotaiką, E. Žižiūno istorija turi tam tikro liūdesio kartėlį. Diplomuotas muzikantas savo tikrąjį pašaukimą turėjo pamiršti neilgai trukus po konservatorijos baigimo. „Išgyventi nebuvo galimybės, tokie laikai buvo... Ant Nepriklausomybės slenksčio reikėjo kažkaip verstis, jau buvo mažas vaikas, o gyvenome bendrabutyje. Pradėjau kurti savo verslą, bet neseniai iš jo pasitraukiau“, – savo istoriją pasakoja E. Žižiūnas, dabar jau porą metų dirbantis vairuotoju.

Visgi muzika E. Žižiūną lydėjo nuo vaikystės. Vyras jau pirmoje klasėje, dar 1976-ais metais, tapo „Dainų dainelės“ laureatu, vėliau savo sėkmę pakartojo dar du kartus. „Dvidešimt metų dainavau ir „Cantare“ chore Klaipėdoje, tačiau dabar dainos liko jau tik šeimos rate, o saksofonu pagroju nebent tik sau“, – kalba E. Žižiūnas.

„Galiu pasakyti, kad dar neturėjome tokios smūginės energijos antplūdžio nuo pat pirmųjų dainos akordų“, – pasibaigus E. Žižiūno pasirodymui, pakomentavo laidos vedėjas Mantas Stonkus. Klausydami dalyvio dainos ant kojų pašoko ir komisijos nariai – prodiuseris Egmontas Bžeskas bei „radistas“ Rolandas Mackevičius.

Pribloškiantis E. Žižiūno pasirodymas ir kiti neįtikėtini įsikūnijimai – „Mes – vieno kraujo“ scenoje – šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių