Už vaikiškumą sukritikuota G. Martirosianaitė LNK šou pritrenkė seksualumu

  • Teksto dydis:

„Nuo pat paauglystės žengiu koja kojon su kritika, todėl dabar aš jos tikrai nebijau. Tegul kritikuoja“, – su tokiu ryžtingu nusiteikimu radijo ir TV laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė debiutavo kaip dainininkė LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“.

Ir iš tiesų, kritikos ji sulaukė jau pačioje pirmoje laidoje. Komisijai G. Martirosianaitės ir partnerio Jurijaus Veklenko pasirodymas pasirodė kiek per paviršutiniškas ir vaikiškas, tačiau jau šį sekmadienį mergina visus pritrenks ne tik puikiu pasirodymu, bet ir seksualiu įvaizdžiu.

Duetas atliks ypač jausmingą Marijaus Mikutavičiaus dainą „Bent valandai grįžkim atgal“, atliktą kartu su Jazzu. Šįkart G. Martirosianaitės ir J. Veklenko pasirodymas skirsis kaip diena ir naktis – abu paruošė ir įspūdingą choroegrafiją, o visi, buvę filmavimę, negalėjo atitraukti akių nuo pritrenkiančio gražuolės įvaizdžio.

„Antros laidos stichijų temai dainą išsirinkti padėjo pati Jazzu. Tiesą sakant, išgirdau ją pirmą kartą tada ir supratau, kad tai viena geriausių lietuviškų dainų, kurias girdėjau pastaruoju metu. Nuo tos dienos pati ją iš malonumo klausiau šimtus kartų, ir iškart neliko abejonių, ką dainuosime“, - pasakojo G. Martirosianaitė.

Mergina neslepia, kad iki šio projekto ne tik nesimokė dainuoti, bet net ir nedrįsdavo to daryti prieš pačius artimiausius žmones. Ar jos nenuliūdino tai, kad prisistatymo laidoje komisiją dueto pasirodymą gerokai pakritikavo? „Po pirmos laidos emocijos buvo kuo geriausios, nustebinau pati save – kad neišsigandau pirmą kartą viešai dainuoti! Tad kiekviena laida man bus kaip didelė pergalė“, – patikino „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

„Iš pradžių su Jurijumi norėjome prisistatyti gaiviai, jaunatviškai, nuotaikingai. Tačiau antros laidos tema diktavo jau kitas emocijas. Mes ir patys siekiame kaskart pasirodyti kitaip, išlipti iš savo komforto zonos“, – komentavo ateinančio sekmadienio pasirodymą Gabrielė. Susumavus pirmos laidos rezultatus, G. Martirosianaitė ir J. Veklenko atsidūrė tik 7-oje vietoje – ar jų sprendimas nuotaikingą ir lengvą stilių pakeisti seksualia audra scenoje atneš daugiau komisijos ir žiūrovų palaikymo?

„Žvaigždžių duetai“ – šį sekmadienį, 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anta

anta portretas
gal is vis iseikit nuogi tai bus visai seksualu ..........

kritikuoti

kritikuoti  portretas
lengva,tad labai būtų smagu pamatyti tuos kritikus ant scenos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių