Už 40 metų vyresnio milijardieriaus ištekėjusi lietuvė laimės nesurado

  • Teksto dydis:

38-erių Rūta Banionytė - moteris, kurios gyvenimas vertas filmo scenarijaus.

Šiandien moteriškumo praktikų „Šokoladas sielai” įkūrėja prieš 20 metų išvyko iš Lietuvos, tapo sėkmingu modeliu ir ištekėjo už 40 metų vyresnio milijardieriaus. Po 11 metų trukusios santuokos šį sekmadienį LNK laidoje „Bus visko” Rūta prisipažins, kad turėjo viską, bet laiminga nebuvo.

Rūta sako, kad visą gyvenimą ieškojo laimės, pilnatvės ir vidinės ramybės. Iš pradžių tikėjosi, kad tai jai suteiks modelio darbas, pripažintos gražuolės statusas, tačiau pažinusi tuometinę modelių pasaulio pusę, jauna moteris greitai suprato, kad tai ne jai. „Jei nenori už centus dirbti po 18 valandų pradedančiųjų dizainerių matavimuose, turi įsiteikti agentūros savininkui, važinėti prabangiais automobiliais į vakarėlius, lankytis populiariuose baruose ir sudaryti įspūdį, kurio nėra“, - atviraus moteris.

Iš Austrijos persikėlus dirbti į Los Andželą, tuomet dar visai jaunutė, Rūta gerai uždirbo. Sako už vieną pasirodymą podiume su „Chanel“ mados namų kurtais drabužiais mokėdavo ir 1000 dolerių, o tapus žaislų reklaminiu veidu už pusvalandį, praleistą prie stalo žaidimų, gaudavo po 600 dolerių. Vis tik pasitaikydavo ir tokių mėnesių, kai pajamos buvo ženkliai mažesnės, tad, kaip ir daugelis to meto manekenių, dienomis dirbo modeliu, o vakarais - padavėja. Būtent padavėja dirbdama ir sutiko savo būsimą vyrą.

„Jis buvo labai vienišas, o aš nelaiminga. Jis nuostabus žmogus, kuriam aš dėkinga už daugybę gražių savo gyvenimo akimirkų. Vos susipažinę, supratome, kad galime būti vienas kitam naudingi ir jau po mėnesio susituokėm”, - laidoje „Bus visko” atviraus Rūta. Rūtos vyras buvo 40 metų vyresnis milijardierius, kilęs iš Lietuvos, kuris puikiai suprato, kaip jauną bei ambicingą merginą padaryti laiminga. Rūta sako, kad tai buvo labiau verslo sandėris negu tikra santuoka. Jam reikėjo žmonos trofėjaus, o jai - prabangaus gyvenimo.

„Gyvenau prabangiame name už kelis milijonus dolerių. Mano diena prasidėdavo 12 valandą nuo treniruotės su asmeniniu treneriu, tuomet eidavau apsipirkinėti, o vakare dalyvavau verslo susitikimuose ir buvau tobula gyvenimo partnerė. Niekada vienas prieš kitą neapsimetinėjome šeima, turėjome du atskirus gyvenimus. Jis turėjo savo asmeninį gyvenimą, į kurį aš nesikišau, o aš - savąjį. Per trejus metus labai gerai išmokau savo, kaip žmonos, pareigas”, - intriguodama pasakos Rūta. Moters gyvenimas buvo nesibaigiančios pramogos, kelionės į prabangius kurortus ir skrydžiai privačiais lėktuvais. Tačiau visa tai – vyro verslo dalis, kurioje Rūta taip pat turėjo savo poziciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marta

Marta portretas
Nebuvo tikros MEILES....tik turtas...ir.....pinigai.!Prie to labai greitai.iprantama...viskos pilna...O.kur Meile...Buna atvirksciai...Meiles.pilna....pinigu.nera! Niekada zmogus pilnai nebuna laimingas..taip iseina. O gaila.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių