TV3 vadovė L. Blaževičiūtė: kuo rengsiuosi, suplanuoju iš vakaro

  • Teksto dydis:

Įsiprašyti į namus pas TV3 vadovę Laurą Blaževičiūtę nėra lengva. Ir ne todėl, kad stulbinamą karjerą padariusi jauna moteris nemėgtų svečių. Kiekviena Lauros minutė suskaičiuota, o vakarus ji labiau už viską nori skirti savo vaikams – sūnui Jokūbui ir dukrai Agotai.

Vis dėlto laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjoms Renatai Mikailionytei ir Kristinai Rimienei pasisekė.

Savo namuose Laura išdavė keletą paslapčių, kaip jai pavyksta išlaikyti gražią figūrą ir visada gerai atrodyti.

Moteris įsitikinusi: karjeros aukštumų vienodomis teisėmis gali pasiekti ir vyrai, ir moterys. „Labai svarbu rasti savo vietą ir daryti, kas iš tiesų patinka, tik tada viskas puikiai klojasi“, – sako, tačiau prisipažįsta, kad nėra paprasta suderinti karjerą ir motinystę. „Vakaras po darbo toks trumpas, – tikina, – norisi visą jį atiduoti vaikams. Štai kodėl vis rečiau vaikštome į renginius“.

Vis dėlto Kalėdų laikas pilnas susitikimų ir šventinių renginių. Kuo Laura jiems puošiasi? „Esu tikra, drabužis gali ir nuslopinti, ir pradžiuginti, ir suteikti energijos. Žinodama savo planus, visada iš vakaro sugalvoju, kuo rengsiuosi, ir atsistojusi prie spintos savo nuomonės jau nekeičiu“.

Gal juoda suknelė ir yra nuobodi, tačiau, kai reikia greitai, Laura sako, toks drabužis tikras išsigelbėjimas. Tereikia pakeisti aukštakulnius, užsidėti papuošalą, šiek tiek ryškiau pasidažyti ir vakarėliui pasiruošta. „Mano rekordas – 15 minučių, – šypsosi, – tačiau geriausiai jaučiuosi, kai pasirengimui turiu 40“.

Per didžiuosius renginius, kai tiesiamas raudonas kilimas, TV3 vadovė dažniausiai prašo stilistų pagalbos. „Man patinka ir Manto Petruškevičiaus, ir Kęsto Rimdžiaus patarimai. Jie abu mane pažįsta, žino, ką mėgstu, taigi, neabejoju, kad geriausiai pasirūpins mano įvaizdžiu“, – sako Laura. Moteris tikina, kad makiažo pamokos, kurias lankė, jai itin pravertusios. „Po tokių kursų vizažistėmis netapsime, tačiau dieninį makiažą pasidaryti mokėsime, o tai – irgi naudinga“, – įsitikino TV3 vadovė.

Kaip dviejų vaikų mamai išlaikyti liekną figūrą? Kas galima ir ko negalima karjeros moteriai? Kuo labiausiai prieš šventes džiaugiasi L. Blaževičiūtė?

„Pasaulis pagal moteris“ – šį šeštadienį 10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokie

tokie portretas
abu su vyru negrazus zmones,kad net keista kaip taip suejo...

dd

dd portretas
kas pas šitą ponią ausyje - eglutės žaisliukas?

vadovei:

vadovei: portretas
koks skirtumas, kada ir kuo jūs rengiatės?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių