„TV Pagalbos“ narė R. Filejeva įkūrė paramos fondą

  • Teksto dydis:

Televizijos projekto "TV Pagalba" komandos narė Rūta Filejeva įkūrė paramos fondą socialinės rizikos šeimoms – "Gėrio trupinėlis".

30 metų moteris dabar skurstančioms šeimoms padeda ne tik darbo metu, bet ir laisvalaikiu.

R.Filejeva prieš šventes, didįjį Velykų penktadienį, apsilankė gimtojo Panevėžio socialinių paslaugų centre.

Jos įkurtas paramos fondas "Gėrio trupinėlio " susitiko su devyniomis sunkiai besiverčiančiomis šeimomis – atvežė lauktuvių mažiesiems ir jų tėveliams.

Dar prieš tai, ji praleido popietę Vilniaus kūdikių namuose.

"Kol mažieji angelėliai miegojo "Gėrio trupinėlis" užsuko į jų virtuvėlę, kad būtų ne tik saldūs sapnai, bet ir stipri vakarienė", – dalijosi su draugais R.Filejeva.

Paramos fondą R.Filejeva oficialiai įkūrė metų pradžioje.

Numatyti jos įkurto fondo tikslai – visoje Lietuvoje organizuoti socialinę pagalbą socialinės rizikos šeimoms. Pagalba bus teikiama maisto produktais, pinigais, drabužiais, buitine technika, sauskelnėmis ir kitais būtiniausiais dalykais.

Beje, Rūta nevengia ir kritikos Lietuvos valdžiai.

"Man gėda, kad esu lietuvė.... tiksliau, žudomų vaikų ir supuvusios valdžios valstybės pilietė!!!!!! – savo socialinio tinklapio profilyje rašė Rūta, aktyviai padedanti ir mažiesiems. – Greitai mūsų Lietuvos vaikai bus patys nelaimingiausi pasaulyje, nes supuvusi valdžia NIEKO, VISIŠKAI NIEKO nedaro su šitais prasigėrusiais monstrais! Po velniais, kokias funkcijas atlieka socialinės darbuotojos, jei nemato, kad girtuoklė namie gimdo!!!!"

Savo darbe Rūta beveik kasdien susiduria su daug pagalbos nesulaukiančiomis šeimomis, todėl ir nusprendė įkurti paramos fondą.

Tiesa, pirmoji mintis įkurti paramos fondą jai kilo tuomet, kai su ja susisiekė Denverio lietuvių bendruomenės Amerikoje nariai, norėdami padėti, skurstančioms šeimoms.

Įkurtame fonde dirba ne tik Rūta, bet ir jos artimieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gezas

Gezas portretas
Ai nezirsk, ka tu gero padarei, be masturbavimosi prie pc

tur būt

tur būt portretas
ir yra svarbiausia,kad dirba ji jos artimieji,o įkūrė Denverio lietuviai.Štai kur byrės pinigėliai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių