TV laidoje – gražuolės iš Kenijos ir buvusio M. Katunskytės mylimojo istorija

  • Teksto dydis:

Šį penktadienio vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės kalbės apie emigraciją, o užsieniečiai – apie gyvenimą mūsų šalyje. Per pastaruosius dešimt metų iš mūsų šalies išvažiavo daugiau kaip pusė milijono tautiečių, tačiau ekonomistas Žilvinas Šilėnas teigia, kad tai – normalus procesas.

„Viena vertus, žmonių skaičius mažėja. Jeigu žmonės išvažiuoja ir susikuria geresnį gyvenimą, manęs negąsdina. Mane labiau gąsdina tai, kad tiek politikų iš viso to darosi karjerą, nes galvoja, kad jeigu parašys, jog emigracija yra blogai, žmonės ims ir nevažiuos. Yra dažnai juokaujama, kad Londonas yra trečias pagal dydį Lietuvos miestas, bet mes pamirštame, kad Londonas yra ir Airijos trečias pagal dydį miestas, ir ne mažiausias pagal dydį Prancūzijos miestas“, – LNK laidoje „KK2 penktadienis“ kalbės Ž. Šilėnas

„Tokie taškai kaip Londonas traukia iš visų šalių. Aišku, Lietuvoje situacija nėra normali, šis skaičius gerokai didesnis, bet kai atsidaro sienos ir kai gali važiuoti, kur tik nori, tai yra tavo pasirinkimas“, - kalbės jis.

Be to, Laisvos rinkos instituto vadovas atskleis, kad studijų metais JAV jam teko dirbti ir juodus darbus: „Studentui, ne amerikiečiui, yra daug apribojimų. Teko įvairius darbus dirbti – stalus valyti, picas nešioti“.

Laidoje taip pat dalyvaus ir Kenijoje gimusi Monica Wangombe, kurios meilės istorija su lietuviu Tomu buvo plačiai aptarinėjama Lietuvos žiniasklaidoje – jis buvo užmezgęs romaną su dainininkės Vitalijos Katunskytės dukra, taip pat Monika.

Monica laidoje atskleis, kad ji iš Kenijos emigravo, kai prasidėjo pasaulinė ekonominė krizė. „Kenijoje man sekėsi labai gerai, tačiau prasidėjus finansinei krizei nutariau išvykti. Tuo metu aš dar nebuvau labai išsilavinusi, bet turėjau diplomą ir norėjau išplaukti į tarptautinius vandenis. Palikau savo šeimą ir išvykau į Singapūrą, kuriame įgijau magistro laipsnį. Tada žengiau žingsnį ir išvykau į Londoną“.

Mergina atskleis, kad Kenijoje turėjo draugą, bet jų meilė buvo slapta. „Turėjau partnerį, bet dėl genčių nesutarimų negalėjome būti kartu, nes esame iš skirtingų genčių“, – pasakos M. Wangombe.

Monika pasakos, kad ji su Tomu susipažino labai keistoje vietoje – traukinių stotyje. „Studijuodama Londone, 6 ryto vykdama į universitetą sutikau Tomą. Aš tuo metu nebuvau ištekėjusi. Kenijoje antrąją pusę išrenka tėvai. Tomą sutikau traukinių stotyje“, – laidoje pasakos M. Wangombe.

Visa laida – šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK laidoje „KK2 penktadienis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip

Kaip portretas
pagalvoji, tai geri jie fruktai visi trys: dvi Monikos ir tas skystablauzdis tešlagalvis Tomas. Nežinau, kam gražuolė ta Monika iš Kenijos, man tai ji baisuoklė. O Katunskytės galvoje tai ir kažkokia košė. Amžinai nesusitūpėjusi. Gaila jos motinos. Tokie jau niekam tikę vaikai. Vitalijai stiprybės.Vistiek kažkada susitūpės, juk sensta,ne jaunėja. Monika Katunskytė ištaškius vaikus pas buvususius vyrus. Kažkaip gimdžiusi moteris turėtų būt solidesnė,juk ne iš bomžų šeimos. Matyt buvo per daug išlepinti vaikai,neišmoko vertinti,gerbti artimųjų.

DĖDĖ

DĖDĖ portretas
Na ir susireikšmino Katunskytės.Ar jos galvoja,kad visiems įdomu ,kai skalbiami jų apatiniai.Liaukitės bobelės

Algis

Algis portretas
Daugiau neturi ka rodyti ,tai ir suka net keliu metu klipus ,GEDA LNK , dabar dar kita nesamone pradejo transliuoti ''BANDITU ZMONOS''
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių