Tūkstančius Lietuvos žmonių subūrė šeimų šventė

  • Teksto dydis:

Jau šeštą kartą surengta šeimų šventė „Viena šeima – viena širdim!“ šiemet sulaukė per 15 tūkstančių žmonių iš visos Lietuvos. Nemokamas pramogas ir  žinomų Lietuvos atlikėjų koncertą šventės dalyviams dovanojo „Senukų“ prekybos tinklas.

Šeštadienį popiet „Harmony parke“ (Prienų r.) startavęs renginys vėl stebino nemokamų renginių gausa, kurių metu sau mielą veiklą galėjo rasti visi – nuo pačių mažiausių iki senjorų. Specialiai šiai progai dainininkė ir kompozitorė Jūratė Miliauskaitė sukūrė himną, kurį kartu su mažaisiais atlikėjais dedikuoja visoms Lietuvos šeimoms.

Kadaise tik įmonės darbuotojams rengiama šventė per keletą metų išaugo į didžiausią vasaros festivalį, kuriame dalyvauja tūkstančiai Lietuvos šeimų. Įmonės prezidentas Artūras Rakauskas sako, kad šventės tikslas – sustiprinti šeimos narių tarpusavio ryšius, kartu leidžiant laiką geriau vienas kitą pažinti, suburti visuomenę ir mokėti dalintis.

Į šventę atvykusios šeimos galėjo rinktis iš daugybės skirtingų edukacinių, pramoginių, konkursinių veiklų ir užsiėmimų, išbandyti savo jėgas rungtyniaudami, sudalyvauti rekordinio piešinio kūrime, kartu leisti aitvarus ar tiesiog šokinėti ant batutų. Šventės metų patarimais, kaip keliauti su vaikais, dalinosi Rimvydas Širvinskas-Makalius, apie tai, kaip sveikai maitintis, pasakojo žinoma mitybos specialistė Raminta Bogušienė.

Savo pasirodymus dovanojo televizijos projekto „X Faktorius“ atlikėjai: nugalėtoja Iglė Bernotaitytė, Paulina Paulauskaitė, Monika Pundziūtė, Andis Griva, grupės „Golden age“, „Zeta beat“, „Original copy“, taip pat Saulius Prūsaitis ir „Naktinės personos“, projekte „Lietuvos talentai“ sužibėję Vadikas Raketa, šokių studija „Modus dance“ ir  9-erių būgnininkė Fausta.

Gražiausius koncerto pasirodymus bus galima pamatyti per televiziją. Tėvo dieną, kuri švenčiama pirmąjį birželio sekmadienį, koncertą rodys TV3. Koncerto pradžia – 19.30 val.


Šiame straipsnyje: šeimų šventė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių