Trečią kartą tekėsianti A. Petravičienė pirmiausia pasirašys priešvedybinę sutartį

  • Teksto dydis:

„Pirma, jis, kaip ir aš Skorpionas, antra, išsilavinęs ir kultūringas žmogus, trečia – LED apšvietimo magnatas, generalinis direktorius, visiems baronams nušluostęs nosį... Net trys pliusai...“, – apie naują mylimąjį ir sužadėtinį pasakoja dainininkė Agnė Petravičienė.

Prieš metus koketuodama vestuvinių suknelių salone pusiau juokais, pusiau rimtai į kamerą Agnė sakė, kad tekės už to, kuris atneš jai salone tuomet surastą batelį. Nors tuomet moteris buvo tikra – tekėti trečią kartą ji tikrai neketina, nors vestuvėmis iš tiesų buvo pakvipę. Prieš kelionę oro uoste netikėtai jai pasipiršusiam senam pažįstamam Agnė, kaip ir žadėjo, atsakymą davė per savo gimtadienį – ištarė „ne“.

Šiandien 42-ąjį gimtadienį švenčianti dainininkė neslėps įspūdingo žiedo ant dešinės rankos bevardžio piršto ir pasakos, kad su ja mėgstantis pokštauti gyvenimas ir šįkart iškrėtė pokštą. Rugsėjo pabaigoje ji susižadėjo ir jau planuoja trečią santuoką.

Vyrą, kuriam pasakė tvirtą taip, ji sutiko prieš metus lėktuve, skrydžio iš Vokietijos metu. Tai buvo ta pati kelionė, prieš kurią pasiūlymo tekėti Agnė sulaukė iš seno pažįstamo. „Jo pasiūlymo nepriėmiau, nes labiausiai jam imponavo mano žinomumas, o ne aš pati“, – trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ atviraus Agnė.

Dainininkė prisipažins, kad nors džiugiomis naujienomis dalintis visada malonu, ji bijo. „Laimė, kaip ir pinigai – mėgsta tylą“, – sakys Agnė, apie sužadėtinį interviu nedaugžodžiavusi.

Agnės teigimu, pirmas dalykas kurį jau netrukus padarys su būsimu vyru – pasirašys priešvedybinę sutartį, ginančią abiejų pusių interesus, o ypač – jos. „Antroji santuoka ir teismai vykę tuomet, kai vyras atgulė į ligos patalą, tapo karčia pamoka, kurią puikiai išmokau“, – sakys Agnė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir kokiam

Ir kokiam portretas
vyrui gali patikti tokia arsi ,storzieve moteris ,ja isgirdus snekant ,nupurto

maniau

maniau portretas
pirmoj vietoj bus abipusė bent jau simpatija, jei ne meilė... geros jai kloties ir šeimyninės laimės, gal ir meilė aplankys

To-Tomas

To-Tomas portretas
Graži,tai graži,o nepagalvojai,kiek ji ragavusi tų ,,kotų"
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių