„Ten Walls“ apie debiutinį albumą: čia girdisi vaikystės pasaka

  • Teksto dydis:

Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjas ir prodiuseris Marijus Adomaitis „Ten Walls“ išleidžia debiutinį albumą pavadinimu „Queen“. 24 kūrinių dviguba kompaktinė plokštelė dienos šviesą išvys jau kovo 15 dieną.

Debiutinis albumas pasakoja atlikėjo „Ten Walls“ istoriją per muziką, poeziją ir nuotraukas. Tai tarsi knyga, kurioje siužetas kuriamas pasirinktų meno formų pagalba.

„Šis albumas pilnas kontrastų. Jis atspindi įvairius mano gyvenimo etapus, kuriuos vienija muzika. Čia girdisi mėgstamiausia vaikystės pasaka, garsai, įrašyti kieme Vilniuje, net meditacijų posmai, kuriais stengiuosi vadovautis iki šiol“, – pasakoja atlikėjas.

Kai kuriuose kūriniuose M. Adomaitis grįžta ir prie savo šaknų – klasikinės muzikos. Nors girdima žanrų sintezė, išsiskiriantis „Ten Walls“ braižas išlieka, įgaudamas vis naujas formas ir spalvas.

Naujajame albume galima išgirsti ir garsius Lietuvos bei užsienio atlikėjus. Prie jo sukūrimo prisidėjo tokie dainininkai kaip Jonatan Bäckelie, ALX ir Monika Liu, taip pat Lietuvos muzikos legenda, maestro Petras Geniušas, violončelės meistras ir geras Marijaus draugas Vytautas Sondeckis, bosistas Domas Aleksa, būgnininkas Marijus Aleksa bei styginių nonetas, kuriam akomponavo dirigentas Ričardas Šumila.

Albumą gerbėjams „Ten Walls“ pristatys pasaulinio turo metu, o lietuviai taps pirmaisiais jį išgirdusiais. Jau kovo 15 d. atlikėjas gyvai pasirodys Vilniuje, menų fabrike „Loftas“ – būtent čia Marijus pradės savo turą. Kiti pristatymo koncertai kelsis į Italiją, Ispaniją, Prancūziją ir Beniliukso šalis.

Debiutinį albumą „Queen“ bus galima įsigyti gyvai koncerto metu, kovo 15 d. Vėliau Lietuvoje jis bus parduodamas tik internetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių