Tauragėje galima paskambinti Kalėdų Seneliui

  • Teksto dydis:

Įspūdingai miestuose įžiebiant Kalėdų eglutes, šventinių renginių ciklas įsibėgėja. Išskirtinėmis pramogomis džiugina ir Tauragė. Ypač didelio dėmesio sulaukia tik  šiame mieste, Pilies aikštėje, prie Kalėdų eglutės, gruodžio 12 d. atidaryta telefono būdelė.

Teatralizuotoje telefono būdelėje paskambinti Kalėdų Seneliui, išsakyti savo norus, lūkesčius ar rūpesčius gali ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai, močiutės ir seneliai. Šiemet tiesioginė Kalėdų Senelio telefono linija veiks 10 dienų – nuo gruodžio 12 d. iki 20 d. Darbo dienomis su Kalėdų Seneliu galima kalbėtis nuo 16 iki 19 val., o savaitgaliais – nuo 13 iki 17 val.

Praėjusiais metais Tauragės radijo atstovų pasiūlyta bei įgyvendinta originali idėja nustebino žmonių, panorusių paplepėti su geraširdžiu Kalėdų Seneliu, gausa. Sulaukta ne tik tauragiškių ar aplinkinių gyvenviečių vaikų, bet ir svečių iš Kauno, Šiaulių, Mažeikių, Šilalės bei kitų miestų skambučių.

„Smagu, kai prieš didžiąsias žiemos šventes mūsų mažieji gali savo svajones ne šiaip kam papasakoti, o pakuždėti pačiam Kalėdų Seneliui. Juk, kai žinai, kad Kalėdų Senelis tave stebi, turi pasitempti – būti geresnis, stropesnis, draugiškesnis“, – džiaugėsi prie Kalėdų Senelio telefono būdelės vaikučius atlydėję tėveliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šaunuoliai

šaunuoliai portretas
labai gerai sumąstė, o ir vaikams tikra pramoga
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių