Tarasovų šeima: kam mokėti brangiau, jei gali pigiau?

  • Teksto dydis:

Artėjant didžiosioms metų šventėms daugelis suka galvą, ką padovanoti šeimai, vaikams, giminaičiams, draugams. Apie Kalėdines dovanas ir išlaidas joms diskutuosime šio pirmadienio ir antradienio  LNK laidoje „Yra kaip yra“.

Dainininkai Vilius ir Violeta Tarasovai prisipažino, kad šventiniu laikotarpiu pinigų nešvaisto – rinkdami dovanas vaikams, atkreipia dėmesį į kainas, ir visų užgaidų tenkinti nepuola.

„Buvome taip auklėti, kad dovanas reikia užsitarnauti gerais darbais. To paties mokome ir savo vaikus“ – laidoje kalbėjo Vilius Tarasovas.

„Kam mokėti brangiau, jei gali mokėti pigiau?“ – antrino Violeta, pritardama, jog aklai išlaidauti nėra protinga.

Kaip planuoti išlaidas šventiniu laikotarpiu? Praktinius patarimus dalino ir šeimos finansų ekspertė.

Tačiau Lietuvoje gausu šeimų, kurie neturi finansinių galimybių išpildyti net paprastus vaikų norus, ar paruošti gausų vaišių stalą. Laidoje dalyvavusi mama guodėsi, jog praėjusiais metais vienintelis patiekalas ant šventinio stalo buvo makaronai.

Tačiau ne veltui sakoma, kad Kalėdos – stebuklų metas. „Yra kaip yra“ studijoje su dovanų maišu pasirodė Kalėdų senelis, kuris nepasiturinčias šeimas gausiai apdovanojo. Kas tas Kalėdų senis ir kodėl jis daro gerus darbus, paaiškės šventinėse „Yra kaip yra“ laidose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių