T. Vidmanto juodojoje komedijoje – į finansines machinacijas įsisukęs A. Čekuolis

  • Teksto dydis:

Likus lygiai mėnesiui iki režisieriaus Tado Vidmanto juodosios komedijos „Gautas iškvietimas“ premjeros, paviešintas oficialus pristatomasis filmo klipas. Jame atskleidžiama dar daugiau filmo personažų ir situacijų, tarp kurių kone netikėčiausia – į finansines machinacijas įklimpusio, kaimo gyventojo vaidmenį atlikusio žinomo žurnalisto, rašytojo ir keliautojo Algimanto Čekuolio pasirodymas.

„Džiaugiuosi, kad filme vaidinti pavyko prikalbinti garsiausius aktorius ir žinomus žmones, kuriuos gerbiu ir vertinu. „Gautas iškvietimas“ yra labai improvizacinis filmas – neverčiau aktorių aklai laikytis scenarijaus. Todėl filmavimo metu buvo daugybė netikėtumų ir labai daug juoko. O ypač nustebino garsūs žmonės, neturintys aktorinės patirties. Kai kurios scenos jiems improvizuojant tapdavo dar juokingesnėmis ir juodesnėmis.“, – teigė T. Vidmantas.

„Sutikau vaidinti šiame filme iš smalsumo – geras režisierius, geri aktoriai ir gera idėja. Su didžiuliu malonumu prisimenu filmavimo aikštelėje praleistą laiką. Buvo neįprasta ir nauja įsijausti ir kurti kaimo alkoholiko personažą. Nekantriai laukiu premjeros, nes dar pats nemačiau galutinio rezultato“, – pasakojo A. Čekuolis.

„Šiuo pristatomuoju klipu atskleidžiame, kokio juodumo humoro galima tikėtis filme. Klipe – vieni geriausių epizodų, tačiau tikrai ne patys geriausi. Skaniausius saldainius palikome filmui“, – tikino T. Vidmantas.

N-18 amžiaus cenzą gavusi juodoji komedija „Gautas iškvietimas“ dokumentiniu stiliumi pasakoja vieno policijos komisariato istoriją. Etatų mažinimo įbauginti pareigūnai dirba uoliai kaip niekada, tačiau iškvietimai šį mėnesį kaip tyčia tokie, kad mažai nepasirodo.

Veiksmo kupinoje komedijoje į policininkų vaidmenis įsijaučia Leonardas Pobedonoscevas, Ramūnas Cicėnas, Ineta Stasiulytė, Marius Repšys, Giedrė Giedraitytė, Vaidotas Grincevičius. Epizoduose pasirodo daugybė kino, muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždžių – Algimantas Čekuolis, Marijonas Mikutavičius, Rafailas Karpis, Jolanta Leonavičiūtė, Arūnas Sakalauskas, Rimantė Valiukaitė, Mantas Katleris, Algis Ramanauskas ir kiti.

Filmui scenarijų kūrė T. Vidmantas ir Jonas Navickas. Filmą „Gautas iškvietimas“ bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2016 m. kovo 4 dienos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Maistas degradams. Geriau sušokit visi į kiaulių mėšlo duobę ir nardykit kaip žuvytės. O Lietuva težiūri. Ot tai pinigų užkalsit...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių