T. Juodsnukis „Muzikinės kaukės“ finale taps M. Jankavičiumi

  • Teksto dydis:

Naują dainą pristatęs Tadas Juodsnukis savo gerbėjus nudžiugins ir per Šv. Kūčias – dainininkas tapo „Muzikinės kaukės“ finalininku, tad šį šeštadienio vakarą BTV šou finale įsikūnys net du kartus.

Vienas pasirodymų – tai įsikūnijimas į Mantą Jankavičių su daina „Čiuožki“. Dėl pagrindinio projekto prizo finale kartu su T. Juodsnukiu susirungs renginių vedėjas ir šokėjas Tadas Rimgaila, aktorius Valentinas Krulikovskis ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.

Dainininkas T. Juodsnukis, sužinojęs, kad pateko į „Muzikinės kaukės“ finalą neslėpė savo džiaugsmo. „Fantastiškai jaučiuosi, esu laimingas. Sunku buvo tikėtis tapti projekto finalininku, visi dalyviai buvo puikūs ir šaunūs, tačiau labai džiaugiuosi, kad patekau“, – sakė atlikėjas. Dalyvių balai buvo skaičiuojami nuo pat pirmosios laidos, o praėjusį šeštadienio vakarą susumuoti – taip buvo išrinkti keturi „Muzikinės kaukės“ finalininkai.

„Sunkiausia įkūnyti buvo Irūną Puzaraitę. Atrodžiau kaip labai baisus transvestitas“, – pripažino T. Juodsnukis. Tiesa, atlikėjui projekte teko įkūnyti ir kitą moterį, tačiau tai jam patiko kur kas labiau. „Conchita Wurst man labai patinka, tas kūrinys ir jos įvaizdis – vienintelis toks visame pasaulyje. Kai burtų keliu gavau šią atlikėją, labai apsidžiaugiau, daug repetavau ir manau, man pavyko“, – atskleidė dainininkas. Tą kartą Tadas buvo įvertintas aukščiausiais komisijos balais. „Manau, kad tai buvo geriausias visų laikų, visų „Muzikinės kaukės“ sezonų pasirodymas“, – laidoje komplimentų Tadui negailėjo „Muzikinės kaukės“ komisijos narė Livija Gradauskienė.

T. Juodsnukis pripažįsta, kad dalyvauti „Muzikinėje kaukėje“ – itin sudėtinga. „Tai buvo milžiniškas iššūkis. Prireikė daug pastangų ir laiko, norint į kažką įsikūnyti. Kai kurie žmonės galvoja, kad tai labai lengva, bet nesuprantu dėl ko. Juk čia neužtenka ateiti į sceną ir padainuoti, kaip Tadui ar Rūtai. Turi padainuoti, atrodyti ir elgtis scenoje būtent kaip tavo įkūnijamas personažas, o tai labai sunku“, – sakė T. Juodsnukis. „Tiesa, tai jokiu būdu negali virsti parodija, nes to neleidžia šio projekto taisyklės, dėl to tai dar sudėtingiau“, – pridūrė jis.

T. Juodsnukis tikina, jog gyvenime ieško tobulumo ir vadovaujasi taisykle – kad ir kiek pastangų įdėjo, vis tiek galvoja, kad reikėjo įdėti dar daugiau. „Jei žmonėms patikau, jei jie matė mano pastangas, tai tikiuosi jie balsuos už mane. Vis dėlto mes šiame projekte esame dėl žmonių, ne dėl savęs, ne dėl pinigų ar garbės. Aš apskritai pasirinkau dainavimą dėl žmonių, dainuoti žmonėms man yra labai didelis malonumas. Manau, kad žmonės išsirinks dalyvį, kuris jiems labiausiai patiko viso projekto metu ir tai labai gerai, nes jų nuomonė – svarbiausia“, – sako T. Juodsnukis.

Jis „Muzikinėje kaukėje“ tapo Jon Bon Joviu, Edmundu Kučinsku, grupės „Queen“ lyderiu Freddie Mercury, įkūnijo Darių Mickų iš grupės „Rebelheart“, Irūną Puzaraitę, Luciano Pavarottį, Vilių Tarasovą ir grupę „B‘Avarija“, grupę „U2“ ir jos lyderį Bono, „Eurovizijos“ nugalėtoją Conchitą Wurst, taip pat Rolandą Janavičių, dainininką Ray Charles ir Vytautą Kernagį.

Balsuodami trumpuoju telefono numeriu tik projekto žiūrovai šį šeštadienio vakarą nuspręs kuris dalyvis vertas „Muzikinės kaukės“ nugalėtojo vardo – komisija šios teisės neturės.

„Muzikinės kaukės“ finalas – Šv. Kūčių vakarą 19.30 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių