T. Hollandas apie Žmogaus-voro vaidmenį: juo noriu būti 20-imt metų

  • Teksto dydis:

Panašu, jog Žmogaus-voro gerbėjams gali tekti priprasti prie naujo jo veido. Aktorius Tomas Hollandas, kuris debiutavo filme „Kapitonas Amerika: Pilietinis karas“ (angl. „Captain America: Civil War“), pareiškė, jog nori vaidinti Žmogų-vorą dar 20 metų.

Nors minėtame filme T. Hollandas pasirodė tik dvejose scenose, atrodo, įspūdį paliko gerą. Pats T. Hollandas dar iki pradedant filmuotis naujausioje serijos dalyje „Žmogus-voras: grįžimas namo“ (angl. „Spider-Man: Homecoming“) buvo didelis šio personažo gerbėjas.

Pats aktorius tokį ketinimą komentuoja taip: „Peterio Parkerio personažą komiksuose matome kaip 15-os metų berniuką, kuris dabar jau 35-ių metų vyras. Dabar aš žinau, ką aš noriu daryti, ir to jau pradėta imtis salėje. Būtų šaunu, jeigu tai įvyktų, nes tai reikštų, kad būčiau Žmogumi-voru labai ilgai.

Kol kas ilgiausiai Žmogų-vorą vaidino Tobey Maguire‘as, vaidinęs visuose trijuose Samo Raimi režisuotuose Žmogaus-voro filmuose nuo 2002 iki 2007 metų. Tada į P. Parkerio personažą įsikūnijo aktorius Andrew Garfieldas, kuris vaidino dvejose „Nepaprastas Žmogus-voras“ (angl. „The Amazing Spider-Man“) dalyse, pasirodžiusiose 2012 ir 2014 metais. Jeigu ne dvidešimt, tai bent porą metų Žmogumi-voru bus Tomas Hollandas, kuris vaidins atitinkamai 2017 ir 2018 metais pasirodysiančiuose „Žmogus-voras: grįžimas namo“ ir „Keršytojai: Begalybės karas“ (angl. „The Avengers: Infinity War“) filmuose.

Nors šio aktoriaus užmojis skamba nelabai realistiškai, palyginimui Hugh Jackmanas Loganą (angl. „Wolverine“) vaidina jau 17 metų.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių