Šventinėje „KK2“ laidoje I. Puzaraitė slėpė savo ašaras

  • Teksto dydis:

Jau šį penktadienio vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2 Penktadienis" – naujausi žvaigždžių gyvenimo iššūkiai ir kalėdinių stebuklų įrodymai.

Laidoje debiutavęs dainininkas Aurimas Papečkys  gimė aklas. Tačiau jo optimizmo galėtų pavydėti bet kuris sveikasis. „Aklumas tai gyvenimo bajeris. Atsikėlęs ryte nežinai, kur eisi“, – Irūnai ir Žygimantui pasakojo Aurimas. Išgirdusi Aurimo dainą apie Kalėdas, Irūna apsipils ašaromis ir bandys slėptis nuo studijos operatorių.

Ne mažiau jautri ir vilnietės Alinos  Zabukaitės sūnaus Dominyko istorija. Prieš dvylika metų berniukas patyrė gimdymo traumą ir jam, tuomet dar kūdikiui, buvo amputuota dalis kojos. Alina neslėps: gydytojai jai ne užuolankų rėžė, kad Dominyką ji paliktų ligoninėje. Juk ji - sveika moteris ir dar susilauks daugiau vaikų. Tačiau Aliną tokios kalbos sukrėtė iki širdies gelmių. Dabar Dominykas, kuriam jau 12, didžiausia jos laimė ir paguoda. Tiesa, berniukui kelis kartus per metus  tenka pirkti naują kojos protezą. Specialiai „KK2 penktadieniui" Dominykas sukūrė eilėraštį.

Naujais atradimais metų pabaigoje dalinsis ir garsiausios  Lietuvos žvaigždės. Štai V.Katunskytė sėkmingai lieknėja toliau, sesutė Silvija džiaugiasi anūku ir intensyviai ruošiasi teniso varžyboms, o Soliaris iškart po Naujųjų ruošiasi plastinei operacijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žinoma

Žinoma portretas
labiausiai mums visiems rūpi Katunskytė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių