Švedijos atstovas „Eurovizijoje“: norėčiau apsilankyti ir Lietuvoje

„Eurovizijos“ gerbėjai, žiniasklaida ir ekspertai šiųmetiniam Švedijos atstovui Robinui Bengtssonui prognozuoja vietą geriausiųjų trejetuke – mat atlikėjui dainą kūrė garsūs kompozitoriai, be to, pats atlikėjas savo pasirodymui sugalvojo idėją, kuria, regis, lig šiol „Eurovizijoje“ niekas nepasinaudojo – pasirodymą švedas kartu su šokėjais pradės nuo užkulisių.

„Aš turėjau idėją pasirodymą pradėti nuo užkulisių, nes to dar niekas nedarė, ir man tai atrodė šaunus sumanymas, o naudoti bėgimo takelius sugalvojo mano choreografas, tad sujungėme juos.

Choreografas sugalvojo judesius ir tai, kad reikia keturių šokėjų. Aš tame nedalyvavau, nes nesu profesionalas. Tuomet stilistas pridėjo kostiumus, kad atrodytume kaip verslininkų grupelė, skubanti po darbų. Tai – puikus derinys tarp klasikinio kostiumo ir modernių vaizdo projekcijų“, – pasirodymo kūrimo procesą pasakoja R. Bengtssonas.

LRT žurnalistų Kijeve kalbintas atlikėjas jau galvoja ir apie planus pasibaigus „Eurovizijai“. „Ketinu išleisti mini albumą ir leistis į turą po Europą, lankytis radijo stotyse ir žiūrėti, kaip toliau klostosi įvykiai. Labai norėčiau apsilankyti ir Lietuvoje, nes iš lietuvių gavau nemažai žinučių socialiniuose tinkluose, kviečiančių apsilankyti. Norėčiau nuvykti į visas šalis, kuriose žmonės domisi manimi“, – kalbėjo dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tu lietuvoj ir naxren nereikalingas......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių