Sužinojusi apie filmavimą savo namuose R. Šarkienė suskubo keisti baldus

  • Teksto dydis:

Ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė savo namų duris atvėrė TV3 vasaros projekto „Sofos ekspertai“ kūrybinei komandai.

Moteris ne tik komentavo ir įvertino populiariausias televizijos laidas, bet ir atskleidė, kad žiūrėdama televizorių mielai rūko kaljaną, o laidos „Sofos ekspertai“ filmavimas jai tapo puikia proga įsigyti naują sofą.

R. Šarkienė prisipažino televizorių retai žiūrinti viena, o kai tik jį įsijungia, būtinai rūko vandens pypkę – kaljaną. Pasak jos, tai – nelaužoma tradicija. Ugningu temperamentu garsėjanti moteris „Sofos ekspertų“ komandai prasitarė, jog šis filmavimas paskatino ją įsigyti naują sofą. Deja, šios nespėjo pristatyti laiku, tad filmavimas Raisos namuose virto kuriozu.

„Paprasčiausiai taip išėjo, kad tuo momentu, kai vyko filmavimas man atvežė naują sofą. Darbininkai iš pradžių tą sofą paliko laiptinėje, bet ji trukdė kaimynams praeiti, todėl įnešėme ją į mano butą ir pastatėme koridoriuje. Ta sofa maišė visai filmavimo grupei“, – juokėsi R. Šarkienė.

„Kartais pažiūriu žinias, koncertus, įvairius žiburėlius. Man patinka seni tarybiniai filmai. Politinės laidos – ne man. Nemėgstu ir jokių „muilinių“ serialų. Nežiūriu nei fantastikos, nei karo“, – apie savo TV žiūrėjimo įpročius pasakojo moteris.

„Sofos ekspertų“ žiūrovai išvys, kad stebint savaitės aktualijas ir išsakant nuomonę, daugiausiai juoko Raisai sukėlė realybės dokumentikos laida „Farai“. Moteris tikino, kad tai viena jos mėgstamiausių laidų: „Jei turiu laiko, tai ir „Farų“ laidą pasižiūriu. Įdomi laida. Kartais ir žiaurumų ten yra, ir juokingų situacijų.“

Kiekvieną antradienį 21.00 val. TV3 projekte „Sofos ekspertai“ dalyvauja penkios komandos, kurias sudaro ne tik šeimos nariai, bet ir bičiuliai, draugai ar kaimynai. Jie stebi televizijos laidas ir jas komentuoja. Kaskart pasirodo ir koks nors žinomas žmogus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mantas

mantas portretas
man atrodo kad madam laikas lysti atgal i ta style is kurios ji atejo arba grizti prie savo praeities rinkti butelius gal susitiks savo 8aja gyvenimo pasija "tauriuju" vartotoja - beje gerais jau nedainuok arba tik savuju melynanosiu draugijoje.

ako an

ako an portretas
Aš neniekinu R.Šarkienės- ji susireikšminusi ir nemato savęs iš šalies kaip atrodo ir kaip elgiasi.Man gaila tų, kurie,tarsi tyčiodamiesi, į savo laidas kviečia tokio lygio žmones,užuot paieškoję tikrai vertų asmenybių.Nereikia pamiršti,kad tas laidas žiūri ir atvykę iš svetur...

ww

ww portretas
Kad moteriske ruko,ant veido parasyta,nes atrodo labai prastai.Kiek cia ja kaisios i iv.laidas,nejaugi Lietuvoje nebera intelektualiu zmoniu,su kuriais butu idomu pabendrauti. Ko gali pamokyti R.Sarkiene? baisu i ja ziureti,kaip kaledine eglute ir dar apdziuvusi.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių