Susituokė aktorė V. Bičkutė, šventėje – nė lašo alkoholio

  • Teksto dydis:

Sekmadienio pavakarę amžiną meilę vienas kitam prisiekė aktorė Valda Bičkutė ir rašytojas bei scenaristas Mindaugas Valiukas.

Vilniaus valstybinio mažojo teatro aktorė ir dramaturgas bei atlikėjas metus trunkančius artimus santykius vainikavo jautria ceremonija Vilniaus Šv. Stanislovo ir Šv. Vladislovo arkikatedros bazilikoje.

"Katedra pakankamai talpi, tad, kas jaučiate mums simpatiją ar šiaip norite sekmadienio vakarą sudalyvauti šventėje, mes džiaugsimės matydami visus! O kas norėtų ir į koncertą Vilniaus mažajame teatre – rašykite asmeniškai man arba Mindaugui. Po koncerto – simbolinis tortas. Šventė bus be alkoholio (taip, taip, net be šampano)", – prieš maždaug savaitę į savo šventę socialiniame tinkle "Facebook" kvietė aktorė.

"Facebook" nuotr.

Žinoma moteris prašė jiems nenešti gėlių, nes jau kitą dieną po vestuvių jie išskrenda. 

Pora susipažino prieš maždaug 20 metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras

Geras portretas
O po to prisigėrę poreklamos ,palaikysime kai iš jos lūpų išsiverž šūkis jis alkoholikas aš skyriuosi,arba atvirkščiai,o gal jūs abu nesveiki

Švonderis

Švonderis portretas
Ir vėl istorija sukasi spirale... Prie Gorbačiovo rašydavo apie komjaunuoliškas vestuves be alkoholio,dabar - apie ale žvaigždžių bealkoholines vestuves... Man tai kažkaip vienodai piešia kas ką geria,rūko,uosto ar leidžiasi. Žmonija svaiginosi visais laikais ir visais įmanomais būdais,o jei norit,kad lietuviai nustotų lakti,sutvarkykit mokesčių sistemą! Atsiras noras dirbti ir užsidirbti,o girtuokliavimas nueis į antrą planą be jokių draudimų,paprasčiausiai tam nebus laiko!

Bickutes gerbejas

Bickutes gerbejas portretas
Ilgai "matavosi vienas kita"...nuo mokyklos ar darzelio laiku? Teisybe zmones sako-reikia tik gerai apsidairyti aplinkui ir pamatysi, kad vertingiausias buvo visai salia...
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių