„Aš – superhitas“ pusfinalis: kas paliko projektą?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą verslo ir kultūros parke „Gariūnai“ įvyko muzikinio realybės šou „Aš – superhitas“ pusfinalio kova, po kurios su projektu atsisveikino net du dalyviai.

Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad dėl laimėtojo vardo kovoti daugiau nebegalės Nerijus ir Elvina, o į didįjį šou finalą pateko daugiausiai simpatijų surinkusi Dovilė. Tiesioginėje pusfinalio transliacijoje netrūko ir intrigų – iki projekto pabaigos likus vos keliems žingsniams aptarti dalyvių konfliktai, nutrūkę romantiški santykiai ir tarpusavio apkalbos.

Išlikimo kovai jau pasiruošę buvo du dalyviai – daugiausiai minusų surinkę Dovilė ir Nerijus. Prasidėjus tiesioginei transliacijai, projekto lyderiu kitų dalyvių sprendimu tapusiam ir į finalą jau patekusiam Silvestrui teko nemenka užduotis – ant karštosios kėdės pasodinti trečiąjį dalyvį. Šia užduotį jam apsunkino artima draugystė su abejomis kandidatėmis – Elvina ir Valda.

„Negaliu prieš šias merginas nieko blogo pasakyti, nes jos ne tik atlikėjos, bet ir geros mano draugės. Tačiau vienai iš jų pergalės reikia mažiau – ji jau gali rengti koncertus didžiosiose arenose“, – sakė vaikinas. Ant karštosios kėdės Silvestras pasodino Elviną, kas Valdai nulėmė patekimą į realybės šou finalą.

Pusfinalio dalyvių pasirodymus vertino du scenos profesionalai – grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara ir po Lolitos Zero pseudonimu besislepiantis aktorius Gytis Ivanauskas. Paprastai kandi ir kritiška Lolita Zero projekto dalyviams negailėjo komplimentų, o žiūrovams padovanojo įspūdingą savo pasirodymą.

Tiesioginėje transliacijoje ne tik skambėjo gera muzika, bet ir buvo aptarta karščiausia praėjusių savaičių realybės šou aktualija – Nerijaus ir Elvinos skyrybos. „Na, pabandėme, neišėjo – gyvenam toliau. Sakėme, darysime oficialias skyrybas, kviesime advokatą“, – juokavo Elvina.

„Viskas buvo tikra, nieko nevaidinau. Bet mes esame labai skirtingi ir principingi, nelinkę nusileisti. Anksčiau ar vėliau kažkuris būtų kažką pasakęs ir būtų atėjęs galas“, – buvusiai merginai pritarė Nerijus.

Susumavus telefonu ir internetu atiduotus balsus tiesioginės pusfinalio transliacijos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą palieka Elvina ir Nerijus, o daugiausiai žiūrovų balsų surinkusi skaistuolė Dovilė tapo trečiąja finalininke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių