Sumuštas sportininkas R. Jokubauskas laukia dar vienos operacijos

  • Teksto dydis:

Raimundas Jokubauskas – vienas perspektyviausių Lietuvos fitneso sportininkų. Vaikinas išgarsėjo Lietuvoje ir visoje Europoje, kuomet per šešis mėnesius numetė keturiasdešimt kilogramų svorio. Tačiau neseniai Raimundą ištiko tragedija – jis buvo žiauriai sumuštas.

Šį antradienio vakarą 19.30 val. per LNK R. Jokubauskas pasakos, kad jo laukia dar mažiausiai viena operacija.

„Tas pirmas smūgis ir buvo paskutinis, po to aš jau nebesupratau, kiek dar gavau, bet žaizdų ant veido tikrai nemažai ir dar laukia viena operacija“, – žurnalistams pasakojo vaikinas.

Prieš nelaimingą atsitikimą Raimundas su draugais nutarė užsukti į naktinį klubą, kur grojo grupės SEL. Vaikinas smaginosi kartu su Egidijumi Dragūnu, nevartojo jokio alkoholio. Po koncerto sportininkas išėjo iš klubo vienas, o lauke jau buvo užpultas iš matymo matyto vaikino.

„Jis mane pradėjo pravardžiuoti – gaidžiu pradėjo vadinti ir panašiai. Pradėjo stumdytis bei prirėmė prie sienos ir tada buvo smarkiai trenkta tiesiai į nosį“, – išgyvenimais dalinsis R. Jokubauskas.

Užpuolikas Raimundą pradėjo talžyti, šis po kelių smūgių prarado sąmonę. „Jokio konflikto nebuvo, iš jo pusės buvo agresija prieš mane, aš pats stengiausi jį suvaldyti, jo mergina pati bandė jį sutramdyti, bet jis tiesiog paleido kumščius į darbą“, – pasakojo nukentėjusysis.

Kuomet R. Jokubauskas atgavo sąmonę – jau buvo atvykusi greitoji pagalba, o užpuolikas buvo pasprukęs.

„Visu pirma padėjo išėję draugai, su kuriais ir linksminausi tą vakarą, draugai irgi sportuoja, propaguoja sveiką gyvenimo būdą, mes visi atėjom paklausyti muzikos, tikrai ten ne muštis. Nesame konfliktiški asmenys. Kai draugai pamatė mane visą kruviną, iškvietė greitąją, mane išvežė į ligoninę“, – kalbėjo nukentėjusysis.

Santariškių klinikose medikai diagnozavo sunkų kūno sužalojimą.

„Praktiškai buvo sulaužyta pusė veido, dantys išmušti, veidas, smakras, nosis, galva apibrozdinti. Nors viskas truko vos keletą sekundžių, bet žala padaryta didžiule“, – atskleidė sportininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių