Sugrįžęs serialas „Visi vyrai – kiaulės...“ keičia įvaizdį (apklausa)

  • Teksto dydis:

Lietuviškas BTV serialas „Visi vyrai – kiaulės...2“ grįžta su nauju įvaizdžiu. Šį sezoną serialo aktorės Toma, Agnė ir Gintarė kardinaliai pakeitė išvaizdą. Iš raudono, klastingo bei gundančio įvaizdžio – į baltą, elegantišką ir santūrų.

Prie naujojo sezono prisidėjo žinoma dizainerė Ramunė Piekautaitė, sukurdama išskirtines sukneles serialo veikėjoms.

Antrasis serialo sezonas žada dar daugiau juoko bei naujų permainų gerbėjams. Trys draugės siekiančios vieno ir to paties – meilės. Tačiau beieškant to vienintelio, likimo keliai gali būti kur kas painesni nei merginos įsivaizdavo. Naujajame sezone Agnė (akt. Toma Vaškevičiūtė) susidurs su dar daugiau šeimos dramų bei meilės aistrų. Ar išbandymai skirti Agnei nepakeis jos noro būti su Rapolu (akt. Mindaugas Capas)? Ar gerokai vyresnis mylimasis tikrai jai?

Tuo metu Elena (akt. Agnė Šataitė) savo meilę bandys įrodyti Martynui (akt. Audrius Bružas). Bet ar to užteks siekiant pradėti išsvajotą šeimyninį gyvenimą? Na, o Goda (akt. Gintarė Latvėnaitė) dėl meilės pasiryžusi padaryti viską. Kaip toli ji išdrįs nueiti ir į kokias pinkles įsivels? Neatskiriamos trys draugės bus nublokštos likimo bei pamokytos gyvenimo.

Permainos įvyks ne tik personažų gyvenimuose, bet ir serialo – nuo šiol aktorių gretas papildys nauji veikėjai, kuriuos įkūnys Rimantė Valiukaitė, Kirilas Glušajevas, Agnė Grudytė bei Marius Čižauskas.

Atsinaujinusi aktorių grupė pasiruošusi nustebinti savo gerbėjus ir žada dvigubai daugiau meilės ir dvigubai daugiau juoko.

„Visi vyrai – kiaulės...2“ – pirmadieniais–trečiadieniais 20.30 val. per BTV.

Kuris BTV serialo „Visi vyrai – kiaulės“ įvaizdis jums patinka labiau?

Iš viso balsų: 52
Savaitės apklausa: 
0


NAUJAUSI KOMENTARAI

Kada gi

Kada gi  portretas
Kas nors sukurs filmą-"visos moterys- ŽIURKES???

La Roj

La Roj portretas
Filmo pavadinimas įžeidžiantis visus vyrus, pavadinimas debiliškas

as

as portretas
o ka daryt jeigu man patinka abu ivaizdziai???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių