Su žmona skiriasi dainininkas T. Augulis

  • Teksto dydis:

Skirtingais keliais pasuko dar viena pora. Dainininkas ir verslininkas Tomas Augulis skiriasi su žmona Nijole. 

1990-ųjų metų sekso simboliu vadintas T. Augulis dar prieš kelis metus viešai yra prisipažinęs, kad jo ir žmonos bendras gyvenimas nesusiklostė. Į teismą dėl skyrybų pora kreipėsi bendru sutarimu.

47-erių metų dainininkas garsėja tokiomis dainomis kaip „Sąnariai“, „Kalėdų naktį tylią“, "Pasiimk ką nori".

Daugybę metų neatsiejamas dainininko simbolis – saulės akiniai. Tačiau daugelis nežino, kad tai – ne Tomo sugalvota įvaizdžio dalis. Vieno koncerto metu scenos šviesų spindulys pažeidė dainininko akies obuolį ir gydytojai uždraudė rengti pasirodymus be apsaugos akims.

Tiesa, pastaruoju metu T. Augulis daugiau dėmesio skiria ne muzikai, bet kelionių verslui – jis yra įsteigęs agentūrą.

Pastaraisiais metais žinomas vyras užsiima ir labdaringa veikla: prieš Kalėdas kvietė aukoti vėžiu sergantiems vaikams, taip pat neišnešiotiems kūdikiams.

Tomas ir Nijolė Auguliai turi du vaikus: dukrą ir sūnų.

Trečiadienį apie skyrybas su kanadiečiu Marcu Andre Canueliu viešai prisipažino buvusi dainininkė Gintarė Karaliūnaitė-Canuel. Prieš kelias dienas Šiaulių miesto apylinkės teismas pradėjo nagrinėti aktorių – 44-erių metų Ingos Norkutės-Žvinienės ir 10 metų jaunesnio teatro ir televizijos aktoriaus, Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovo Aurimo Žvinio skyrybų bylą.


Šiame straipsnyje: Tomas Augulisskyrybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

kucas

kucas portretas
Jei akys tik subinėj,o kantrybės nei lašo,tai skyrybos neišvengiamos...Dabar nesiskirti- nemadinga,o jei kokius dar tris sykius,tai visai puiku...

simbolis

simbolis portretas
nu jo is face tikrai "sekso simbolis", tik per kuria vieta? per "sanarius" matyt...senukas jis jau...jaunimas nebepamena tokiu "sekso smiboliu".... :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių