Su žmona įsimylėjėlius vaidinantis Dž. Siaurusaitis: tai yra darbas

  • Teksto dydis:

Kultinio TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždę, žinomą aktorių Džiugą Siaurusaitį televizijos žiūrovai netrukus ir vėl išvys lietuviškame komiškame medicinos seriale „Rezidentai“. Lapkričio 30 dieną į TV3 eterį grįžtančiame seriale aktorius ir toliau vaidins apie mediciną mažai nusimanantį, žioplą rezidentą Teisutį Kupstą. Pats Dž. Siaurusaitis prisipažįsta – linksmuolių ar kvailelių vaidmenys jam atitenka dažnai.

Serialo „Rezidentai“ tęsinys žiūrovus vėl nukels į tą pačią ligoninę, kurios personalo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai čia atvyksta keturi ką tik studijas baigę medikai. Rezidentai nuolat pateks į itin kurioziškas situacijas, kuriose dalyvauti privers ir kitus gydytojus, seseles, pacientus bei jų lankytojus.

„Serialo tęsinys bus dar linksmesnis nei pirmasis. Nes mes kuo toliau, tuo geriau vaidiname. Taip pat žiūrovų lauks dar linksmesnės situacijos“, – šmaikštaudamas kalbėjo Dž. Siaurusaitis.

Dž. Siaurusaitis serialo tęsinyje toliau kurs neatsakingo, darbo greitosios pagalbos automobilyje patirties turinčio, tačiau nieko apie mediciną neišmanančio rezidento vaidmenį.

„Galiu pasakyti, kad mediko vaidmeniui gal ir reikėtų ruoštis ilgiau, nei tą darau aš, tačiau nėra kada. Dabar mes filmuojame kasdien nuo ankstaus ryto iki pat vakaro. Ir grįžus vakare namo vėl sėsti prie darbų, o iš ryto vėl važiuot į darbą, beveik neįmanoma. Bet aš ruošiuosi – mokausi medicinius terminus, vaistų pavadinimus – viską darau tuomet, kol laukiu savo scenų filmavimo“, – pasakoja Dž. Siaurusaitis.

TV3 žiūrovai aktorių geriausiai pažįsta iš kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“. Čia aktorius vaidina jau aštuntą sezoną – kuria taurelei neabejingo mechaniko Kostios vaidmenį. Tačiau turbūt mažai kam žinoma, kad teatre Džiugas sukūrė daugybę vaidmenų – ir ne visi buvo linksmi.

„Man nėra svarbu, ar vaidmuo linksmas, ar liūdnas. Svarbiau, kad jis būtų geras. Nemanau, kad kažkaip specialiai vis gaunu linksmus vaidmenis. Tiesiog kokį vaidmenį manyje režisierius mato, tokį ir skiria. Tiek televizijoje, tiek teatre esu vaidines ir linksmus, ir rimtus personažus. Nors, procentaliai, tai žymiai daugiau linksmų vaidmenų turėjau“, – pasakoja aktorius.

Naujausiame „Moterys meluoja geriau“ sezone aktoriui tenka vaidinti kartu su žmona – aktore Lina Rastokaite. Maža to, seriale tarp Džiugo ir Linos taip pat įsiplieskė jausmai.

„Nežiūrint visos aktoriaus veiklos romantikos, tai yra darbas, o darbų mes namo neparsinešam. Viską stengiesi padaryti kuo geriau, nesvarbu su kuo vaidintum – ar su žmona, ar su vaiku, ar su mama, ar su kitu aktoriumi“, – mano aktorius.

Jau nuo lapkričio 30 dienos Dž. Siaurusaitis kartu su Andriumi Bialobžeskiu, Daiva Rudokaite, Ramūnu Rudoku ir kitais žiūrovų mylimais aktoriais džiugins „Rezidentų“ gerbėjus. Serialo tęsinyje prie komandos prisijungė ir Inga Šalkauskaitė, kuriai patikėtas vyresniosios seselės Angelės vaidmuo, bei Skaistė Anusevičiūtė, kuri kurs staiga atsiradusios gydytojo R. Naudžiūno dukters vaidmenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių