Su realybės šou „Aš – superhitas“ atsisveikino dar vienas dalyvis

  • Teksto dydis:

Šįvakar muzikinio realybės šou „Aš – superhitas“ tiesioginiame eteryje įvyko antroji išlikimo kova, kurioje su projektu atsisveikino dar vienas dalyvis.

Balsuodami žiūrovai nusprendė, kad realybės šou palikti turi rokeriškos sielos Mindaugas. Po antrosios išlikimo kovos projekte liko aštuoni dalyviai, tačiau šįvakar į savo gretas jie priėmė vasarą rodytame realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ sekso skandalu išgarsėjusią Aistę.

Projekto vedėjai Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, dainininkas Vaidas Baumila ir šįvakar meistriškai į atlikėją Egidijų Dragūną-Sel įsikūnijęs aktorius Marius Repšys su žiūrovais sveikinosi tiesiai iš verslo ir kultūros parko „Gariūnai“, kur ir yra apsigyvenę šou dalyviai.

Antroje išlikimo kovoje ant karštųjų kėdžių sėdo ir dėl vietos projekte grūmėsi du itin stiprūs dalyviai: Marijampolės Fredžiu Merkuriu vadinamas Mindaugas ir vietoje nenustygstanti šviesiaplaukė Kotryna. Ant karštosios kėdės Mindaugas buvo pasiųstas, kai pliusų-minusų vakare susilaukė daugiausiai kolegų minusų, Kotryna į išlikimo kovą pasiuntė savaitės lyderiu tapęs dainuojantis apsaugos darbuotojas Nerijus.

„Mano nuomone, visi šitie žmonės yra verti eiti toliau, bet čia yra žaidimas, tokios taisyklės ir vis tiek kažkam teks atsisėsti. Nieko asmeniško, bet ant karštosios kėdės siųsiu Kotryną“, - savo sprendimą, į išlikimo kovą pasiųsti jauniausią realybės šou dalyvę, argumentavo Nerijus.

Susumavus telefonu ir internetu atiduotus balsus tiesioginės transliacijos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą palieka Mindaugas. Jis – antrasis dalyvis, palikęs projektą. Kotryna sulaukė 3083 balsų, Mindaugas gavo 2692 palaikymo balsus.

Viena iš didžiausių staigmenų dalyviams šį vakarą tapo tai, kad prie jų prisijungė nauja dalyvė – sekso skandalu televizijoje išgarsėjusi Aistė. TV3 vasaros realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ jauna mergina permiegojo su kitu šou dalyviu. Jau netrukus Aistė prisijungs prie kitų muzikinio realybės šou dalyvių.

Muzikaliausio realybės šou „Aš-superhitas“ likęs dalyvių devynetas ir toliau kovos dėl didžiojo prizo ir šlovės, o juos 24 valandas per parą filmuos kameros ir stebės portalo tv3.lt lankytojai. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV6 žiūrovai sužinos įdomiausius realybės šou dienos įvykius, specialiose radijo „Gold FM“ laidose pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.10 val. išgirs pokalbius su dalyviais, o kiekvieną šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, kuri vyks tiesiai iš verslo ir kultūros parko „Gariūnai“, dalyviai susikaus įnirtingoje išlikimo kovoje, kur vienam iš jų teks atsisveikinti su projektu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių