Su Laisva apsižodžiavęs J. Smoriginas išsigando kalinčio jos vyro

  • Teksto dydis:

Kandžiojo choreografo Jurijaus Smorigino pastabų jau yra sulaukęs ne vienas LNK projekto „Aš galiu!“ dalyvis, o šią savaitę savo išklausyti turėjo atlikėja Donata Gutauskienė–Laisva.

Kartu su J. Smoriginu ji mokėsi Vietnamo kovos meno Niat-Nam paslapčių, tačiau repeticijos moteriai apkarto jau pačioje savaitės pradžioje. Tiesa, pati atlikėja repetuoti taip pat atvyko prastos nuotaikos. „Nenoriu aš su tuo Smoriginu net sveikintis, – jau pačioje pirmoje repeticijoje metė ji. – Jei būčiau gyvatė, tai visa širdimi spjaučiau visą nuodų seriją jam į veidą. Senas pirdyla vaidina, kad viską čia moka, o nei velnio nepadaro“, – širdo atlikėja.

Laisva neslėpė, kad visiškai nesidžiaugia gauta užduotimi, o savo nepasitenkinimą repeticijų salėje nevengdavo išlieti ir J. Smoriginui į akis. Būtent jis ir nusprendė, kad kovos menų šią savaitę su juo turėtų mokytis Laisva. Kita projekto dalyvė, atlikėja Liepa Norkevičienė, taip pat jau ne kartą viešai skundėsi J. Smorigino nenoru lankytis repeticijose ir priimti kritiką.

Visgi paties Jurijaus Laisvos pastabos per daug netrikdė. „Suprantate, ji yra labai kompleksuota, ir joje yra viena problema. Ji vieną rytą atsibudo ir pagalvojo: aš – žvaigždė. Smegenyse sau užsirašė, kad ji yra žvaigždė. Kokia tu žvaigždė, dieve, tu be Radžio dainuoti nemoki“, – taip į Laisvos replikas atsakė jos savaitės partneris J. Smoriginas.

Nemažą poros konfliktą sukėlė ir vienas iš pagrindinių pasirodymo elementų. J. Smoriginas repeticijose ėmėsi įkalbinėti Liepą gulti ant pažertų stiklo šukių, o jai ant nuogo pilvo uždėti lentą su ilgomis sukaltomis vinimis. Maža to, J. Smoriginas pageidavo ant tos lentos dar užlipti ir pats.

„Jau kad Jurijus liptų ant manęs, tai ne ne, dar vyras pradės grūmoti iš kalėjimo“, – nukirto Laisva. „Rolandai, linkėjimai tau“, – pamojavo į kamerą J. Smoriginas, omenyje turėdamas Alytaus pataisos namuose kalintį Laisvos sutuoktinį. „O ką – dar pasiųs kokią chebrą“, – dar viena proga pašmaikštauti pasinaudojo J. Smoriginas.

Ar poros konfliktai nesutrukdys jiems pasiruošti sekmadienio pasirodymui, ar Laisva leis J. Smoriginui lipti ant jos ir vinių lentos? Iki finalo jau liko vos pora laidų, o dar viena nesėkmė gali ypač daug kainuoti Laisvai, kuri šiuo metu galutinėje rezultatų lentelėje yra priešpaskutinė. K

„Aš galiu!“ – sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių