Stingo dukra atskleidė esanti homoseksuali

  • Teksto dydis:

Britų dainininko Stingo dukra muzikantė Eliot Sumner (Eliot Samner) susitikinėja su moterimi.

Dainininkė, anksčiau naudojusi slapyvardį Coco (Koko), interviu Didžiosios Britanijos žurnalui „ES“ atvirai papasakojo apie savo lytinę orientaciją ir atskleidė jau dvejus metus palaikanti santykius su austrų manekene Lucie Von Alten (Liucije Fon Alten).

Eliot sakė niekuomet nejautusi poreikio kalbėti apie savo lytinę orientaciją su savo garsiaisiais tėvais, nes „niekas niekuomet to neklausė“.

„Jie jau žinojo, - sakė dainininkė interviu „ES“. - Taigi man nereikėjo (prisipažinti). Niekam nesu apie tai prisipažinusi. Mano draugai visuomet tai žinojo, ir aš visuomet žinojau.“

25 metų E.Sumner, kurios motina yra Trudie Styler (Trudi Stailer), sakė netapatinanti savęs su konkrečia lytimi.

„Netikiu jokiomis specifikacijomis... Manau, aš visuomet tiesiog stengiausi suprasti... kas esu. Tačiau negalvoju, jog kas nors turėtų jausti spaudimą turėti kažkokią etiketę“, - sakė ji.

„Turime su visais elgtis vienodai. Man nepatiktų, jei man būtų klijuojama kažkokia etiketė. Visi esame žmonės“, - pridūrė dainininkė.

Eliot savo debiutinį albumą „The Constant“ su grupe „I Blame Coco“ išleido 2010-aisiais. Ateinančių metų pradžioje turėtų pasirodyti jos naujasis albumas „Information“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių