„Spice Girls“ vėl koncertuos kartu: gerbėjai šluoja bilietus

  • Teksto dydis:

Kultinė dešimtojo dešimtmečio britų merginų grupė „Spice Girls“ pranešė apie planuojamus papildomus naujausio jų turo po Jungtinę Karalystę koncertus, gerbėjams visame pasaulyje tiesiog šluojant bilietus.

Į gastroles be Victorios Beckham (Viktorijos Bekem) vyksianti grupė iš pradžių pranešė ateinančiais metais surengsianti šešis koncertus, įskaitant ir finalinį koncertą „Wembley“ stadione Londone.

Tačiau dėl didžiulio susidomėjimo ir aktyvios internetinės prekybos bilietais „Spice Girls“ pranešė surengsiančios du papildomus koncertų – dar vieną pasirodymą „Wembley“ stadione Londone ir šou Mančesteryje.

„Dėkojame visiems už nuostabią reakciją; labai džiaugiamės, kad jus pamatysime“, – oficialioje savo grupės tviterio paskyroje parašė „spaisės“.

Grupės gerbėjai socialiniuose tinkluose dalijasi savo džiaugsmu dėl galimybės dar kartą pamatyti šią grupę, kurią taip mėgo vaikystėje. „Manyje tūnanti 12-metė tiesiog kraustosi iš proto“, – tviteryje parašė viena moteris.

Tiesa, dalis grupės gerbėjų reiškė nusivylimą dėl to, kad nespėjo nusipirkti bilietų, kurių dalis vėliau už gerokai didesnę kainą pasirodė perpardavinėjimo puslapiuose.

Pasaulinės šlovės grupė „Spice Girls“ sulaukė 1996 metais, kai pasirodė jų debiutinis singlas „Wannabe“, skleidęs merginų emancipacijos žinią. Merginos visame pasaulyje pardavė 85 mln. savo albumų kopijų.

Tačiau 2000 metais grupė iširo. 2007 metais atsikūrusios „spaisės“ vėl išvyko į pasaulinį turtą. Jos taip pat pasirodė ir per 2012 metų olimpines žaidynes Londone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių