Specialioje „Lietuvos talentų“ laidoje: ir džiaugsmas, ir skausmas

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį 19.00 val. per TV3 – ypatinga „Lietuvos talentų“ laida: paaiškės, kurie 50 dalyvių, teisėjų sprendimu, bus verti darkart užkopti į sceną ir įrodyti, kad jų talentas – vertas geriausio šalyje vardo.

„Lietuvos talentų“ teisėjų šįkart lauks nelengva užduotis: iš 100 tris „taip“ surinkusių dalyvių atrinkti pusę. Tai bus ypač nelengva, mat šiame projekto sezone – kaip niekad daug vienas į kitą panašių pasirodymų. Atrankose netrūko panašių dainininkų, šokėjų, o vienas kitam ypač artimi buvo net tokie iš pirmo žvilgsnio reti pasirodymai kaip „pole dance“, indiški šokiai ar iliuzijos menas. Negana to, stipriais lietuvių konkurentais tapo latviai.

Teisėja Rūta Ščiogolevaitė įsitikinusi, kad tikro talento nepaslėpsi. „Talento neužmaskuos nei jaudulys, nei pasirinkta daina. Štai, bežiūrint į šią merginą atrodo, kad, nepaisant to, kokį kūrinį ji pasirinks dainuoti, jai vis tiek pavyks“, – apie vieną iš pasirodymų sekmadienį kalbės teisėja.

„Didžiausias džiaugsmas, kai galime sau pasakyti, jog turime ką parodyti, kad nieko „nepritempinėjam“, – Rūtai antrins Saulius Urbonavičius-Samas.

„Kaip teisėjai, mes esame praradę griežtumą – pasidarėme per minkšti. Gal čia tokie metai, o gal kalti ant scenos užlipę žmonės, kurie yra pozityvesni, nei įprasta... Mes kažkokie skudurinės lėlytės pasidarėm“, – svarstys Marijus Mikutavičius.

„Paklauskim savęs, ar mes darome profesionalų šou, ar ieškome talentingų žmonių, kuriems ši laida gali būti visko pradžia, pirmas žingsnis?“ – retoriškai svarstys Samas.

„Samai, pradžia yra daugybė kitų laidų. O mes renkam besiformuojantį arba pakankamai susiformavusį talentą, kad būtų galima ką nors įžvelgti“, – jam atsakys Marijonas. „Talentą reikia atskleisti, o ne išmokyti“, – apibendrins Rūta.

Kokias kitas įžvalgas sekmadienį išsakys teisėjai? Kaip jiems seksis lyginti bei vertinti dalyvius? Kokie ginčai užvirs laidos metu?

Paaiškėjus 50 talentingųjų, kurie pateks į finalus, tik nuo žiūrovų balsavimo priklausys, kas pateks į superfinalą ir susirungs dėl didžiojo 15 000 eurų prizo. Nuo gruodžio 7 dienos kiekvienos tiesiogiai transliuojamos „Lietuvos talentų“ laidos metu TV3 žiūrovai išrinks po 2 talentus iš 10, pateksiančius į superfinalą.

Norintys dalyvauti tiesiogiai transliuojamose „Lietuvos talentų“ laidose kviečiami įsigyti bilietus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių