Spalio mėnesį per TV3 – net 14 filmų premjerų

  • Teksto dydis:

TV3 televizija ištisus metus savo žiūrovams dovanoja naujausius, kritikų ir kino mėgėjų labiausiai vertinamus, neišdildomas emocijas garantuojančius filmus. Šį spalį TV3 eteryje bus parodyti net 54 filmai. 14 iš jų – geriausio kino premjeros, kurios prie ekranų pritrauks ir romantiką dievinančius, ir be veiksmo filmų gyventi negalinčius, ir animaciją mylinčius žiūrovus. Vos prieš 3 mėnesius Lietuvos kino teatruose pasirodęs „Šefas ant ratų. Virtuvė Los Andžele“, viso pasaulio širdis sujaudinusi istorija „Vanduo drambliams“, dviem Oskarams nominuotas „Skrydis“ – tai tik keli spalio mėnesio kino repertuaro akcentai.

Jau šį šeštadienį, spalio 4 dieną, 22.10 val. laukia pirmoji premjera: brolių Grimų pasakos „Jonukas ir Grytutė: raganų medžiotojai“ šiuolaikinė versija. Nuo tos dienos, kai vaikiškoje pasakoje Jonukas ir Grytutė nužudo raganą, įviliojusią juos į meduolinį namelį, prabėga 15 metų. Vaikai užauga ir nutaria užsiimti profesionalia raganų medžiokle. Tiesa, naujausios jų užduoties vykdymas neis kaip per sviestą... Tą patį vakarą 23.55 val. laukia Oskarui nominuota premjera – istorinė drama „Naujasis pasaulis“ su Colinu Farrellu ir Christianu Bale‘u.

Šį sekmadienį 17.20 val. TV3 kvies dokumentikos mėgėjus. Britų juosta „Žudynės danguje. Reisas MH17“ atskleis šiemet pasaulį sudrebinusios tragedijos detales. Liepos 16 dieną iš Amsterdamo Shipholio oro uosto pakilęs lėktuvas, kuriame buvo 283 keleiviai ir 15 įgulos narių, savo kelionės tikslo Malaizijoje taip ir nepasiekė... Tą patį vakarą, iš karto po „Lietuvos talentų“, 20.30 val. – dar viena premjera: kriminalinė drama „Džekas Ryčeris“ su kino dievaičiu Tomu Cruise‘u. Provincijos miestelyje nežinomas snaiperis nušaus penkis atsitiktinius praeivius. Kraupi istorija susies teisuolį detektyvą su bepročiu laikomu nusikaltėliu. Tik kuris yra kuris iš tiesų?

Spalio 10 dieną TV3 eteryje – laukiamiausia romantinė drama „Vanduo drambliams“. Čia viso pasaulio merginų numylėtinis Robertas Pattinsonas susitiks su žaviąja Reese Witherspoon. Filmo herojų meilės istorijai kaip išgalėdamas trukdys išraiškingojo Christopho Waltzo vaidinamas personažas. Į didžiosios depresijos laikus, į populiariausią pasaulyje keliaujantį cirką nukelsianti istorija neapsieis be nuostabaus grožio, užsispyrimo, pasiaukojimo ir skausmingiausių išgyvenimų. Tą pačią dieną eteryje – ir komedija visai šeimai „Keistas Timočio Gryno gyvenimas“ su Auksinio gaublio savininke Jennifer Garner.

Viena svarbiausių mėnesio premjerų – dar šį birželį Lietuvos kino teatruose pasirodžiusi itin gardi komedija „Šefas ant ratų. Virtuvė Los Andžele“ su Scarlett Johansson, Sofia Vergara, Jonu Favreau ir kt. Subtilus humoras ir nuoširdi istorija privers kvatoti iki ašarų. „Geriausia virtuvė – Paryžiuje? Seksas – geriau už maistą? Manykite iš naujo!“ – pareikš filmo herojus ir įsivels į karą socialiniame tinkle su nenaudėliu maisto kritiku, mes darbą prabangiame restorane, už parankės pasiims savo seksualiąją buvusią žmoną, pasičiups savo dešimtmetį sūnų ir iškeliaus laimės ieškoti į Majamį.

Premjera „Skrydis“ – puikus trileris su kino grandu Denzeliu Washingtonu – pasakos apie tai, kaip sėkmingai nutupdydamas krentantį lėktuvą pilotas nuo pražūties išgelbsti visus jo keleivius ir įgulą. Deja, nelaimės tyrimas parodys, kad skrydžio metu pilotas organizme būta alkoholio... Didvyris? Gyvybių gelbėtojas? O gal tiesiog – priklausomybę turintis ligonis? Rodos, herojaus laukia ne tik karjeros pabaiga, bet ir kalėjimas.

Tarp spalio premjerų – fantastikos mėgėjus subursiantys „Iksmenai: pirma klasė“ su Jennifer Lawrence ir Jamesu McAvoy, legendinė britų meilės istorija „Tristanas ir Izolda“ su Jamesu Franco ir Sophia Myles, komedija „Mano motinos prakeikimas“ su Barbra Streisand, pirmasis animacinis siaubo filmas vaikams – Oskarui nominuotas Timo Burtono režisuotas „Frankenvynis“, siaubo juosta suaugusiems „Paranormalūs reiškiniai 4“, paauglius visame pasaulyje užbūrusios vampyrų sagos „Saulėlydis“ finalinė dalis „Brėkštanti aušra. 2 dalis“.

TV3 spalio žvaigždžių klipą galite pasižiūrėti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių