Šokių šou dalyvaujantį JAV olimpietį R. Lochte puolė protestuotojai

  • Teksto dydis:

Du vyrai pirmadienį buvo suimti už tai, kad populiaraus Amerikos televizijos šou „Dancing with the Stars“ filmavimo aikštelėje puolė prie JAV plaukiko Ryano Lochte (Rajeno Loktės).

Policija į CBS studiją Los Andžele buvo iškviesta po to, kai jie per tiesioginę transliaciją įpuolė į šokių aikštelę, kur 32-ejų sportininkas buvo ką tik baigęs pasirodymą su partnere Cheryl Burke (Čeril Burk).

Protestuotojai, kuriuos iš pradžių sutramdė apsaugininkai, vilkėjo marškinėlius su R. Lochte pavarde ir perbrauktu apskritimu. Jie tikriausiai nepritarė tam, kad šou pasirodė šis olimpietis, kuris per Rio de Žaneiro žaidynes po audringo šventimo su keliais komandos draugais paskelbė išgalvotą apiplėšimo istoriją.

Pastebimai sutrikęs R. Lochte šou vedėjui Tomui Bergeronui (Tomui Berdžeronui) pasakė, kad jam viskas gerai, tik jaučiasi truputį įskaudintas.

„Tiek daug jausmų šiuo metu sukasi mano galvoje, – sakė R. Lochte. – Truputį skaudu, bet, žinote, atėjau čia ir norėjau padaryti kažką, kas man visiškai neįprasta, ir aš tai padariau, atėjau čia su plačia šypsena.“

Pranešama, kad iš auditorijos buvo išvestos ir kelios protestuotojos moterys, kurios šūkavo sportininkui.

48 metų Samas Sododehas (Semas Sododehas) ir 40 metų Barzeenas Soroudi (Barzinas Sorudis) iš Los Andželo buvo suimti dėl „įtarimų žalos padarymu“, sakė Los Andželo policijos atstovas.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių