"Šokių ant ledo“ pusfinalyje – visų metų laikų stichijos

  • Teksto dydis:

Velykinį sekmadienį dar viena šventė per LNK – „Šokių ant ledo“ pusfinalis. Projekte liko penkios dalyvių poros, kurios nariams pateiks savo pasirodymus metų laikų tema.

Velykinį sekmadienį dar viena šventė per LNK – „Šokių ant ledo“ pusfinalis. Projekte liko penkios dalyvių poros, kurios tiesioginio pasirodymo iš „Akropolio“ ledo metu žiūrovams ir komisijos nariams pateiks savo pasirodymus metų laikų tema.

Šaltąjį sezoną primins Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksėjus Rogonovas, kuriems teko žiemos sezonas.

„Poros traukė lapelius, o mums liko paskutinis. Kartą jau šokome žiemos tematika, todėl norėjome pasikeisti, bet kitos poros nesutiko“, – kalbėjo Gintarė, šį sekmadienį su Aleksėjumis ruošianti jausmingą pasirodymą.

Už langų prabudusį pavasarį savo šokiu perteiks Katerina Voropaj ir Aidas Reklys. Ši pora taip pat palies jausmų tematiką.

„Pavasaris visiems atneša džiaugsmą, nes atbunda gamta, taip pat ateina graži pavasario šventė – šv. Velykos“, – kalbėjo sportinių šokių šokėja Katerina.

Dvi žavios projekto moterys – Vaida genytė ir Asta Žukaitė – į ledo areną įneš vasaros dvelksmą. V. Genytė savo šokyje įsivaizduoja visus gamtos reiškinius: „Norėčiau šokiu pereiti per visas gamtos stichijas, kurios būna vasarą. Norėčiau saulės, lietaus, kuo daugiau gamtos reiškinių“. Asta Žukaitė prisipažino, jog su Sauliumi bus laukiniai: „Šokiui pasirinkome visiems gerai žinomą dainą „Euphoria“, būsime labai energingi, tarsi, laukiniai dievai, kurie iššauks visas gamtos stichijas. Būsime tokie patys nenuspėjami, kaip ir vasara“.

Rudenines nuotaikas į ledą atsineš Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė. Ar jos bus linksmos, ar liūdnos pora dar svarsto. „Dar generuojame idėjas, tačiau, mano pirminė vizija buvo lietus. Dar mąstome, ar pateiksime lietų linksmai, ar pasinersime į gilesnius apmąstymus“, – kalbėjo vienintelis projekte likęs neprofesionalas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių