Šokėjui V. Mackoniui – naujas amplua televizijoje

  • Teksto dydis:

Jaunas, elegantiškas, savimi pasitikintis. Šokėjas nuo mažų dienų. Šiuo metu choreografas ir šokių mokytojas, grupės „Džentelmenai“ atlikėjas ir... dviejų dukrų tėvas. Veiklos užtektinai, tačiau Vytautą šeštadieniais galima pamatyti ir televizijos eteryje. Pasirodo, jis priėmė dar vieną iššūkį – stojo prie žaidimo „Eurojackpot“ vedėjo vairo.

„Tai nėra mano pirmas kartas prieš kameras, todėl nesijaučiau kaip „balta varna“, tačiau nemeluosiu, nesu ir kaip „žuvis vandenyje“. Žaidimo „Eurojackpot“ vedėjo pozicija man yra visiškai naujas amplua“, – teigia Vytautas.

Mokosi kirčiavimo

„Labai džiaugiuosi tokia nauja galimybe ir stengiuosi atsiskleisti bei atrasti save tokį, kad vėliau pačiam nebūtų gėda žiūrėti“, – tęsia Vytautas. Vyras prisipažino, kad kol kas jokių didelių sunkumų būnant vedėjo pozicijoje neiškilo, tačiau teko pasikartoti kirčiavimo taisykles bei gerai apgalvoti sakinių intonaciją. „Dar vienas įdomus pastebėjimas, kai dirbi renginyje su mikrofonu rankoje, tada net nesusimąstai, ką tuo metu daro tavo rankos, tačiau atsistojus prieš kamerą be mikrofono, staiga supranti, kad nebežinai, ką su jomis daryti“, – juokiasi naujasis „Eurojackpot“ vedėjas.

Jei pats Vytautas laimėtų keliasdešimt milijonų eurų, jis neabejoja, kad gyvenimas pasikeistų iš esmės. „Pradėčiau nuo būsto ir šeimos gerovės aprūpinimo. Labai myliu Lietuvą, todėl nusipirkčiau ar pasistatyčiau namą gamtos apsuptyje. Nemažą dalį investuočiau, keliaučiau su šeima, taip pat grįžčiau į šokių aikštelę ir darbuočiausi savo malonumui, nes šis darbas man visada teikė labai daug džiaugsmo“, – svajonėmis dalijasi vyras.

Svarbiausias gyvenimo projektas – šeima

„Turiu ne vieną mėgstamą užsiėmimą: aktyvus laisvalaikis, gamta, slidinėjimas, riedučiai, medžioklė“, – apie save pasakoja Vytautas.

Tačiau didžiausia Vytauto laisvo laiko dalis skiriama šeimai: žmonai bei dviem dukrelėms. „Kiekvienas mano rytas prasideda nuo dukros Penelopės šūksnio „Tėėėveeeli keeeelkis!“, tada keliamės ir ruošiamės į darželį, paskui pusryčiai ir darbai. Vakaras dažniausiai skiriamas namams ir šeimyniškai vakarienei“, – trumpai savo dieną pristatė Vytautas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių