Slapta susituokusi aktorė J. Aniston medaus mėnesį praleis Bora Boroje

  • Teksto dydis:

Holivudo pora Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) ir Justinas Theroux (Džastinas Teru) veikiausiai išskrido į Bora Boros salą Ramiajame vandenyne praleisti medaus mėnesio atostogų po trečiadienį itin slapta surengtų vestuvių jųdviejų name Los Andželo priemiestyje Bel Ere.

Kaip pranešama, pora suklaidino draugus ir žiniasklaidą, pakvietusi svečius į „netikėtą“ J.Theroux, kuriam ateinantį pirmadienį sukaks 44 metai, gimtadienio vakarėlį. Tuomet jiedu paskubomis surengė itin kuklią santuokos ceremoniją, pasinaudoję lauko baldais ir įprastais vestuvių vakarėlio atributais, kuriuos laikė vieno kaimyninio namo sode.

Žinia, kad J.Aniston ir J.Theroux susituokė, pasklido ketvirtadienį, kai jiedu buvo pastebėti lipantys į privatų reaktyvinį lėktuvą Van Naizo oro uoste Kalifornijoje.

Daugelyje pranešimų keliama prielaida, kad tas lėktuvas išskrido į privačią salą Prancūzijos Polinezijoje.

Gandai apie J.Aniston ir J.Theroux slaptas vestuves pasklido po to, kai aktorės atstovė atsisakė patvirtinti arba paneigti pranešimus, kad privatus vakarėlis, surengtas trečiadienį poros namuose Los Andžele, iš tiesų buvo kuklios vestuvės.

Tame renginyje, kuris iš pradžių buvo pateikiamas kaip staigmena turėjusi tapti J.Theroux gimtadienio šventė, dalyvavo J.Aniston kolegė iš filmavimosi televizijos seriale „Draugai“ laikų Lisa Kudrow (Liza Kudrou), jos draugė ir komikė Chelsea Handler (Čelsi Handler) ir populiarus radijo laidų vedėjas Howardas Sternas (Hovardas Sternas). Jie visi buvo nufotografuoti atvykstantys į poros namus Bel Ere.

Tačiau įžvalgūs paparacai taip pat pastebėjo vyrą, apsirengusį kaip dvasininkas ir laikantį Bibliją, kuris įžengė į tuos namus. Be to, matėsi darbuotojai, nešantį didelį tortą, ant kurio viršaus buvo uždėtos šios Holivudo poros cukrinės figūrėlės.

J.Aniston ir J.Theroux buvo susižadėję nuo 2013 metų.

Jeigu pranešimai apie jų vestuves pasitvirtins, tai bus antroji J.Aniston santuoka. 2000–2005 metais aktorė buvo Holivudo garsenybės Brado Pitto (Bredo Pito) žmona.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių