Skulptoriaus daina pritrenkė Jazzu: nieko panašaus gyvenime nemačiau

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį „X Faktoriaus“ gerbėjai išvys paskutinius teisėjų atrankų dalyvius. Iš visos Lietuvos į populiariausią televizijos projektą atvykę dalyviai trokšta vieno – tapti muzikos žvaigždėmis. Pavyksta tik patiems stipriausiems ir tiems, kurie savyje turi „X Faktorių“.

Į TV3 projekto sceną lipa ir tie, kurių dainavimo maniera nustebina, o kartais net šokiruoja. Vienas iš tokių – skulptorius Remigijus Šležas, save vadinantis Žaibu. Iš pradžių žadėjęs, kad atliks džiazo improvizaciją, vėliau menininkas nuomonę pakeitė. Į sceną sekmadienį Remigijus žengs be batų ir pasirūpinęs net trimis aprangos komplektais. Visus juos čia pat ir pademonstruos.

Dalyviai, prieš pasirodydami „X Faktoriaus“ teisėjams, turi pereiti projekto kūrybinės komandos atranką. Dar pirminėse atrankose Remigijus patraukė dėmesį. Specialiame vaizdo siužete galima pamatyti, kokius muzikinius sugebėjimus vyras demonstravo pirmoje atrankoje į projektą.

„Gyvenime užsiimu viskuo, kuo tik galima užsiimti. Svarbiausia – gyvenu iš didžiosios raidės“, – sekmadienio laidoje pasakos Remigijus. Menininkas „X Faktoriaus“ teisėjus vadins šaunuoliais, o daugiausiai jo komplimentų gaus Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Saulius Urbonavičius-Samas.

„X Faktoriaus“ scenoje Remigijus atskleis tiek vokalinius, tiek choreografinius įgūdžius. Teisėjai, išvydę Remigijaus pasirodymą, liks be amo. „Jūs netelpate į jokius rėmus. Aš nieko panašaus gyvenime nesu mačiusi. Ir tikriausiai nepamatysiu“, – po pasirodymo kalbės Jazzu.

Kita muzikinio projekto sekmadienio laidos dalis bus skirta kūrybinei stovyklai. Čia susikaus dalyviai, įveikę pirmąjį projekto etapą. Suskirstyti į vaikinų, merginų ir vyresniųjų grupes jie turės atlikti vos per valandą išmoktą lietuvišką kūrinį. Iš pirmo žvilgsnio, tai – paprasta užduotis, tačiau jaudulys užvaldys visus – net ir tuos, kurie po teisėjų atrankų buvo vadinami projekto favoritais. Įveikę kūrybinę stovyklą dalyviai pateks į naują, dar svarbesnį etapą „Kėdžių iššūkis“.

„X Faktorius“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių