Skandalus keliantis D.Tamošiūnaitės augintinis nevaikšto į elito vakarėlius

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienio rytą BTV laidoje „Duok Labas“ – pažintis su vienu seniausiu šunų veislių pasaulyje Maltos bišonu bei jo šeimininke,  radijo ir televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaite.
Garsios moters augintinio pasirinkimą lėmė tai, kad Maltos bišonai – bene sveikiausia šunų veislė. Kadangi jie neturi pavilnės, yra labai tinkami auginti alergiškiems žmonėms. Todėl D.Tamošiūnaitė  nauju šeimos nariu nusprendė nudžiuginti savo dukrą Adelę gimimo dienos proga.

„Adelės tėtis išgirdo, kad šuniukas ieško namų. O mūsų mergaitė yra alergiška ir katėms,  ir šunims. Todėl paprastai namuose, kuriuose yra augintinių ilgai neužsibūname. Džiugu, kad Cezariui dukra nealergiška“, – laidai „Duok labas“ pasakojo D.Tamošiūnaitė.

Cezaris, kaip ir kiti šios veislės šuniukai , meile savo šeimininkui tiesiog spinduliuoja. Daiva Tamošiūnaitė pajuokavo, kad jis kaip blusa, kuriai reikia nuolat būt pridžiūvusiai prie žmogaus, todėl kai nors vieno šeimos nario nėra namuose Cezaris nuoširdžiai liūdi.

Tačiau jo kartu su savimi į viešumą D.Tamošiūnaitė dažniausiai neima. „Nors ir madinga savo augintinius vedžiotis į renginius, aš su savuoju į vakarėlius nevaikštau. Jei jis renginyje sutiktų kitą šunį – pakeltų tikrą skandalą. Be to, mūsų Cezaris labai įtariai žiūri į vyrus. Juos aploja dešimtkart labiau nei moteris. Todėl dažniausiai mūsų augintinis lieka namuose“, - laidai „Duok labas“ pasakojo D.Tamošiūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po pernyksciais lapais.

Po pernyksciais lapais. portretas
Su tokia bezdzionike tik sleptis po pernyksciais lapais..................
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių