„Skamp“ pristato vaizdo klipą, kuriame nusifilmavo būrys garsenybių

  • Teksto dydis:

Grupė „Skamp“ išsiilgusiems gerbėjams pristatė naujos dainos „Nemiegančios naktys“ vaizdo klipą.

Gruodžio 26 d. jubiliejinį 20-mečio koncertą „Siemens“ arenoje Vilniuje surengsianti grupė prieš savaitę nudžiugino nauju singlu „Nemiegančios naktys“. Nuo šiandien naują „Skamp“ vaizdo klipą galima matyti „YouTube“ platformoje.

Klipą režisavo ir filmavo „Scuare Production House“ komanda. Jis nufilmuotas smagiausiose sostinės vietose, jame žiūrovai matys didžiulį būrį žinomų veidų, kurie puikiai pažįstami Lietuvos muzikos ir šou verslo mėgėjams.

Grupės nariai neslepia, jog prieš kamerą sutiko pasirodyti Ugnė Skonsmanaitė, Monika Pundziūtė-Monique, Rolandas Mackevičius, Indrė Stonkuvienė, Karolina Meschino, Dovilė Filmanavičiūtė, Simona Albavičiūtė, Evaldas Mikalauskas, Arnoldas Lukošius, Jean Claude, Inga Norkė ir daugelis kitų.

Daina „Nemiegančios naktys“ man yra išskirtinė, nes tai buvo pirmas kartas, kada kūriau lietuvių kalba.

„Daina „Nemiegančios naktys“ man yra išskirtinė, nes tai buvo pirmas kartas, kada kūriau lietuvių kalba, – sako Erica Jennings. – Geras dvi savaites mano galvoje sukosi žodžiai ir melodijos, kol supratau, kad juos verta užrašyti“. Dainininkė prisimena, kad artimiausių draugų reakcija į naują kūrinį buvo panaši – jie visi pastebėjo, kad daina labai greitai užkabina, rašoma pranešime spaudai.

„Pradžioje kiek nervinausi, nes tai yra pirmoji mano parašyta muzikos daina šokiams“, – pasakoja E. Jennings. – Supratau, kad toks kūrinys labai skiriasi nuo mano solo kūrybos, parodžiau dainą Viktorui ir Viliui, kuriems ji labai patiko. Netrukus mes ją įrašėme. Tai – meilės daina, skirta nakčiai, naktiniam gyvenimui ir muzikai. Ji puikiai skambės festivaliuose, šokiuose paplūdimyje ar automobilyje važiuojant prie jūros“.

„Kovo 8 d. norėjau kažką moterims parašyti „Facebook“ tinkle, tačiau supratau, kad tas tekstas idealiai tiks šiai dainai“, – sako Vilius Alesius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių