Skaiva internete pažinčių neieško?

„Ne, tai ne mano anketa. Perduok merginai sėkmės linkėjimų. Jei mano nuotraukos padės jai rasti antrąją pusę, būsiu laiminga“, – šyptelėjo Skaiva Jasevičiūtė, pasiteiravus apie anketas viename pažinčių portale su jos nuotraukomis.

"Labas. Mano gyvenimas – labai įdomus ir džiaugsmingas. Toks neblogas, kad net norisi kažkam jį parodyti. Gal tau. Nedaug meluoju, nedaugžodžiauju, žinau, ko noriu (OK, ne visada – aš juk moteris), nešoku, skaitau, gaminu, vienu žodžiu, darau viską, ką turi daryti normali moteris.

Tiesa, man jau nebe -niolika, todėl su manimi gali būti nelengva: mano gyvenime jau viskas gražiai į lentynas sudėliota ir išauklėti manęs pagal savo poreikius nebepavyks. Perfekcionistams irgi netinku – turiu vieną kitą raukšlę... Ir savo nuomonę turiu.

Sveikuoliams netiksiu: mėgstu pasėdėti prie gero vyno taurės ir bjauriu oru pasivaikščioti einu, jei tai būtina.

Rašau atvirai, nes po to tenka visiems viską aiškinti... Nemėgstu beraščių ir dar paviršutiniškų žmonių (na, OK, durnių nemėgstu), bet, kita vertus, kas iš to, negi kas sau prisipažins, kad yra durnius", – rašoma viename pažinčių portale Saulės vardu.

Greta puikuojasi keturios S.Jasevičiūtės nuotraukos. Kaip tai vertina pati žurnalistė, radijo, TV laidų ir renginių vedėja?

„Labai graži anketa. Taip, man 30, taip, gimiau liepos 1 dieną. Tiesa, mano ūgis ne 180, 179 cm. Fotografijos mano, bet visos – buvusios spaudoje, – nusijuokė Skaiva, pamačiusi “savo„ anketą“. – Internete vyro neieškau. Ar turiu mylimąjį? To nekomentuosiu. Tai merginai linkiu sėkmės."


Šiame straipsnyje: skaivapažintys

NAUJAUSI KOMENTARAI

tfu

tfu portretas
kam jei tie vyrai,kai sunys lovoje miega

30 ir 179 ilgio pagalys

30 ir 179 ilgio pagalys portretas
kam mylimasis, kai tokiom, kaip skaivos, šunų yra.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių