Šimtamečio ilgaamžiškumo paslaptis: vėlyva santuoka ir sumuštiniai su česnaku

  • Teksto dydis:

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos išvakarėse šimto metų jubiliejų švenčiantis kaunietis Gubertas Mačiulevičius aplinkinius stebina savo energija ir šviesiu protu.

Kaune daugiau nei 50 metų gyvenantis senolis tikina, kad jo ilgaamžiškumo paslaptis yra vėlyva santuoka ir sumuštiniai su česnaku. Pasak šimtamečio sūnaus, senolis visada mėgdavo daug vaikščioti pėsčiomis ir iki šiol pas gydytojus važiuoja troleibusu vienas.

„Linkiu dar ilgai išlikti energingu ir džiaugtis gyvenimu“, - linkėjo senolį ketvirtadienį pasveikinęs Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

„Senelis mėgsta žaisti šaškėmis. Kai buvau mažytė, senelis leisdavo man laimėti. Bet prieš porą savaičių žaidėme ir vis tiek pralaimėjau, nors atrodo esu protinga medicinos studentė“, – juokavo šimtamečio anūkė.

Utenoje gimęs G. Mačiulevičius užaugino du vaikus ir dabar džiaugiasi trimis anūkais bei dviem proanūkiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gintai, papasakok dar kokiu istoriju. Ydomu baisiai.

Gintas

Gintas portretas
Labai senai su Gubartu teko dirbti Kauno radio gamyklos 26 ceche 1975-77 metais. Jis man pasakojo, kad į Lietuva gryzo iš JAV Bostono. Kai bendravome, tada man buvo tik 18-20 metu. Belieka Gubarti palinkėti geros sveikatos ir sėkmės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių