„Simpsonų“ prodiuseriai atsisako garsiosios serijos apie M. Jacksoną

  • Teksto dydis:

Animacinio serialo „Simpsonai“ (The Simpsons) prodiuseriai ketvirtadienį nusprendė neberodyti vienos senos serijos, kurioje vieną iš personažų įgarsino Michaelas Jacksonas (Maiklas Džeksonas), velionei popmuzikos žvaigždei sulaukus naujų kaltinimų dėl lytinių nusikaltimų.

Vykdantysis prodiuseris Jamesas L. Brooksas (Džeimsas L. Bruksas) pareiškė leidiniui „The Wall Street Journal“, kad „tai, panašu, yra vienintelis pasirinkimas“. Jis pridūrė, kad jo kolegos prodiuseriai Mattas Groeningas (Matas Greiningas) ir Alas Jeanas (Elas Džinas) „šiuo klausimu yra tos pačios nuomonės“.

Tokių veiksmų imtasi televizijai HBO išleidus dokumentinį filmą „Leaving Neverland“, kuriame du vyrai tvirtina, kad juos vaikystėje tvirkino M. Jacksonas.

Dainininko artimieji šią juostą sukritikavo, o jo intelektinės nuosavybės valdytojai padavė HBO į teismą.

1991 metais išleistoje serijoje „Stark Raving Dad“ M. Jacksonas įgarsino psichiatrinėje ligoninėje Houmerį Simpsoną sutinkantį personažą, kuris teigia esąs M. Jacksonas. Titruose dainininkas pristatomas kaip Johnas Jay Smithas (Džonas Džėjus Smitas).

Ši serija bus išimta iš transliavimo internetu platformų grojaraščių ir ateityje nebus įtraukiama leidžiant animacinio serialo DVD.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių