Šią savaitę LRT televizija pristatys tris pasaulinius kino hitus

Šią savaitę LRT televizijos žiūrovų laukia trys pasauliniai kino hitai – ketvirtadienį žiūrovai išvys istorinį nuotykių filmą „Juodasis auksas“, šeštadienį – komediją „Vidurnaktis Paryžiuje“, o sekmadienį galės praleisti su komedija „Daug vargo dėl pinigų“.

Jeano-Jacques'o Annaud filme „Juodasis auksas“ visas siužetas sukasi apie naftą. „Nedažnai kino ekranuose matoma istorija apie juodąjį auksą – naftą. Filmas yra apie tai, kaip viskas prasidėjo – apie Arabijos genčių susitarimus, kurie užtikrino taiką, tačiau buvo surastas auksas ir pradėjo keistis santykiai tarp genčių“, – pasakojo LRT televizijos laidoje „Labas rytas, Lietuva“ svečiavęsis kino ekspertas Rolandas Maskoliūnas. Filmo, kuriame vaidina tokios kino žvaigždės, kaip Taharas Rahimas ir Antonio Banderas, pradžia – ketvirtadienį 22.45 val.

Šeštadienį 23 val. LRT televizijos žiūrovai matys Woody Alleno režisuotą romantinę komediją „Vidurnaktis Paryžiuje“. „Filmo devizas – gerai ne ten, kur mūsų nėra, bet tada, kai mūsų nėra. Kalbama apie tai, kad nostalgija yra jaučiama praeičiai, bet reikia gyventi dabar ir džiaugtis tuo, ką turime, nes gyvename labai geru laiku“, – apie filmą, kurio pagrindinis herojus Gilas (aktorius – Owenas Wilsonas) grįžta laiku atgal ir susitinka su garsiais XX amžiaus pradžios veikėjais, pasakoja R. Maskoliūnas.

Jis taip pat išreiškė idėją pasikviesti W. Alleną į Vilnių ar Kauną, kad jis nufilmuotų istoriją ten, mat tai būtų „viena geriausių reklamos kampanijų“.

Savaitę žiūrovai galės užbaigti su kriminalinė komedija „Daug vargo dėl pinigų“, kurio pradžia 21 val.

Plačiau – LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių