Šį savaitgalį „Golden Parazyth“ žadins Kauno ir Panevėžio publiką

  • Teksto dydis:

Gyvą ir elektroninę muziką derinantys „Golden Parazyth“ šį savaitgalį savo pavasarį pradės koncertais Kaune ir Panevėžyje. Šį penktadienio vakarą „Golden Parazyth“ išstos gyvai vis dar naujame Kauno gyvos muzikos klube „Orixo“. Po pasirodymo Kaune, „Golden Parazyth“ komanda šeštadienį keliaus į Panevėžį, kur jų laukia gyvos muzikos baro „Tauros Loftas“ scena.

„Mūsų pasiūlyta šio savaitgalio koncertų tema „nubudimai“ visiškai sutampa su pavasario pradžia ir visos „Golden Parazyth“ komandos būsena. Mus supanti aplinka ir bundanti Lietuvos gamta – puikus įkvėpimo šaltinis. Nors dabar daugiau laiko praleidžiam įrašų studijoje, gyvi pasirodymai yra būtini ir sveikintini. Esame tikrai geros formos, todėl labai smagu, kad šį savaitgalį galėsime grįžti į Kauną ir po labai ilgos pertraukos aplankyti Panevėžį. Bus senų, gerų, na, ir, žinoma, naujų. Bus ir dalykų, kurių iki šiol mūsų pasirodymuose kol kas nebuvo“, – sakė „Golden Parazyth“ narys Aurimas Vilkišius.

Nuo 2006 m.visą Lietuvą ir pasaulį šokdinantis elektroninės muzikos projektas „Golden Parazyth” toliau nemažina apsukų, ieško savito skambesio, toliau plečia muzikos industrijos kontaktų sąrašą ir siekia kokybės. Šiandien „Golden Parazyth“ yra bene labiausiai linksniuojamas elektroninės muzikos atlikėjų, kurie pasirodo tik gyvai, vardas Lietuvoje. Jie vis dar įdomūs, nenusibodę, tokie pat energingi, bet jau kitokie. Kiekvienas naujas „Golden Parazyth“ pasirodymas namie ar svetur yra svarbesnis už anksčiau buvusį.

Jau tapo įprasta, kad solinį „Golden Parazyth“ pasirodymą sudaro dvi dalys, geros dvi valandos programos ir daugiau nei 20 savos kūrybos kūrinių. Ištikimiausi dueto gerbėjai dalį jų gali laisvai perklausyti internete. Kita programos dalis - kol kas dar neišleisti arba niekur neskambėję kūriniai.

Golden Parazyth - Niekas Niekada Nesuras

 

Su „Golden Parazyth“ pasimatyti gyvai visada verta. Jau aišku, kad šio savaitgalio koncertuose „Golden Parazyth“ vokalistas Giedrius Širka planuoja gyvai atlikti prieš keletą mėnesių įrašytą ir gerbėjų labai gerai sutiktą kūrinį „Niekas Niekada Nesuras“. Beje, sklando gandai, kad metų pabaigoje „Golden Parazyth“ pristatys visiškai naują leidinį.

Golden Parazyth - Inspiration (Live From Tamsta Club)

 

Sparčiai populiarėjantis jaunosios kartos atlikėjas ir grupės „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius ne tik užsuko į jau minėtą „Golden Parazyth“ pasirodymą, bet ir prisiminė savo seną aistrą filmuoti. Jam pavyko užfiksuoti ir įrašyti gyvą „Inspiration“ kūrinio versiją. Šį kol kas tik koncertuose skambantį „Golden Parazyth“ kūrinį lydi puikus B. Aleksandravičiaus gamintas vaizdas klipas, geras garsas ir nežabota dviejų barzdotų vyrų energija.

Taigi, šį penktadienį Kaune ir šeštadienį Panevėžyje skambės užtikrinta ir gyva „Golden Parazyth“ elektronika. Bilietais į abu šio savaitgalio „Golden Parazyth“ pasirodymus bus prekiaujama prie įėjimo. Belieka tik ateiti.


Kovo 4 d. - gyvos muzikos klubas „Orixo“, Kaunas

Kovo 5 d. - gyvos muzikos baras „Tauros Loftas“, Panevėžys



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
neuztenka savo /parazitu/ tai matai uzjurio auksiniai nebetkokie.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių