Sh. Stone: didesnį pasitenkinimą nei seksas teikia šypsena ir pokalbiai

  • Teksto dydis:

Aktorės Sharon Stone (Šeron Stoun) nedomina pasimatymai, jeigu ji nepajunta fizinio, dvasinio ir emocinio ryšio su potencialiu gerbėju.

Legendinė aktorė, kuri 2004-aisiais išsiskyrė su antruoju vyru Philu Bronsteinu (Filu Bronsteinu), jau kuris laikas yra viena. Ir nors norėtų su kuo nors gyventi, vengia pradėti pasimatymus, jeigu reikalas neatrodo rimtas.

„Aišku, gana lengva sulaukti kvietimo į pasimatymą, – pasakojo ji žurnalui „AARP The Magazine“. – Bet man mano gyvenimas toks užpildytas. Nenoriu eikvoti laiko vien nuėjimui į pasimatymą ar vien seksui su nepažįstamu žmogumi.“

Aiškindama, ko ieško, ji sakė: „Šiuo metu man didesnį pasitenkinimą – fizinį, dvasinį, emocinį – teikia šypsena, juokas, šiltas pokalbis ar išties seksuali išvaizda. Žinot, kaip vyras gali į jus žiūrėti? Kai žinai, kad jis iš tiesų jus mato? Nenoriu būti su kuo nors, jeigu yra ne taip.“

Sh. Stone, kuri nusifotografavo žurnalo viršeliui drauge su Jane Fonda (Džein Fonda) ir Alfre Woodard (Alfri Vudard), taip pat pakalbėjo apie tai, kaip senstama Holivude, bet atsisako leisti metams nulemti, kaip ji turėtų atrodyti ir vaidinti.

„Nemanau, kad turime sutikti su senatvės priskyrimu – kad staiga turėtum būti nemadinga, su tikrai bloga šukuosena ir vilkėti velykinių saldainių spalvų drabužius“, – pareiškė 58 metų aktorė, kuri pernai vasarą žurnalui „Harper's Baazar“ pozavo nuoga.

Sh. Stone komentarai apie amžių ir pasimatymus pasirodė kelios savaitės po to, kai ji, norėdama susirasti žmogų pasimatymams, nusifilmavo repo parodijoje su pokalbių laidų vedėju Jamesu Cordenu (Džeimsu Kordenu) ir prisipažino, kaip sunku jai rasti gerą vyrą.

Klipe pavadinimu „I'm Sharon Stone, B**ch“, britas vardija puikias savo naujos geriausios draugės savybes ir repuoja: „Nė vienas iš jos instinktų nėra esminis / kalės, geriau nusilenkit / Ji privers jus pamiršti visą savo gyvenimą / prisiminti viską“.

Sh. Stone įsiterpia į chorą ir kartoja: „Aš Sharon Stone, kale“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saugiau

saugiau portretas
Svarbiausia tai, kad nors Spedra pasižymi tikrai stipriu ir greitu bei ilgalaikiu, iki 7 val trunkančiu veikimu, ji nėra pavojimga vyro sveikatai. Veiklioji avanafilio medžiaga pripažinta saugiausia iš lytinę funkciją veikiančiųjų.

Užuomina

Užuomina portretas
Tai gal tiesiog seksas labai blogas, jei vyras turi problemėlių? Potencijai pagerinti galima vaistinėje rasti antros kartos Spedros vaistų, kurie potenciją pagerina jau po 15-30 min nuo išgėrimo. Užuomina mėgsantiems spontaniškumą :P
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių