Serialo aktoriai atskleidė, kaip namie jaustis lyg Egipte

  • Teksto dydis:

Vėsiais ir tamsiais gruodžio vakarais daugelis svajoja apie atostogas šiltuose kraštuose. Populiariojo TV3 serialo „Pasmerkti 3“ herojai neseniai mėgavosi vaidybinėmis scenomis karštajame Egipte. Tik ar iš tiesų jiems teko pabuvoti vasaros kaitra alsuojančiame Afrikos žemyne?

Serialo aktoriai Emilija Latėnaitė-Beliauskienė ir Josifas Baliukevičius, vaidinantys įsimylėjėlius Santą ir Kuperį, Egipto „karščiu“ mėgavosi kartu. Tačiau kaip neretai nutinka kine, taip buvo ir šįkart – Egipto šilumą teko suorganizuoti po lietuviška saule. Serialo kūrybinė grupė atskleidžia, kad iš tiesų Egiptas buvo filmuojamas Vilniuje. Herojai lepinosi kokteiliais ir namų šiluma ne kur kitur, o aktoriaus Vytauto Rumšo įkūnijamo personažo – Keinio – namuose.

„Visą Egipto veiksmą iš tiesų ir nufilmavome Keinio namuose. Ačiū Dievui, tuo metu kaip tik švietė saulė, nors jau buvo lapkričio mėnuo“, – šypsodamasi atskleidžia aktorė E. Latėnaitė-Beliauskienė.

Pasak jos, lengviau įsijausti į atostogų nuotaiką padėjo kūrybinė komanda, parūpinusi daug vasariškų simbolių. „Kokteiliai, saulės spinduliai, vasariniai drabužiai, kurortinis įvaizdis... Žinoma, įdegęs partneris taip pat labai padėjo įsijausti į egiptietišką sceną“, – juokdamasi romantiškų atostogų filmavimą prisimena Santos vaidmens atlikėja.

Ko gero, ne vieno žiūrovo galvoje sukosi mintys, kaip būtų gerai viską mesti, pasiimti mylimą žmogų už rankos, sėsti į lėktuvą ir išlėkti ten, kur šilta. Emilija siūlo paprastą receptą, kaip šilumą ir jaukumą susikurti savo namuose. „Man visada labai padeda knygos ir filmai, kitų žmonių pasakojimai apie keliones, kuriose jie buvo. Bet svarbiausia yra turėti svajonę, kuri visada vestų į priekį“, – sako aktorė.

Seriale „Pasmerkti 3“ herojei Santai pastarąjį sezoną teko ypač daug išgyventi, tačiau ar visi sunkumai jau praeityje? Kokie karšti išgyvenimai moters dar tik laukia? Žiūrovų atsakymai laukia TV3 seriale „Pasmerkti 3“, pirmadieniais–ketvirtadieniais 20.30 val.

Nuo sausio 5 dienos serialas „Pasmerkti 3“ bus rodomas – 21.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių