Sekso skandalu išgarsėjusi Aistė naujame šou provokacijoms nepasiduos

  • Teksto dydis:

Praėjusį šeštadienį muzikinio realybės šou „Aš – superhitas“ žiūrovus nustebino netikėta naujiena – įveikusi komisijos išbandymą į dalyvių gretas prisijungė sekso skandalu vasaros projekte „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ išgarsėjusi Aistė Jankauskytė.

Prieš įžengdama į realybės šou patalpas mergina tikino, kad stebėdama internetines transliacijas jau išanalizavo dalyvių tarpusavio santykius ir galimoms jų provokacijoms dėl skandalingos savo praeities nežada pasiduoti.

Šįvakar žiūrovai išvys ne tik tai, kaip realybės šou dalyviai sutiko naujoke tapusią Aistę, bet ir melage išvadintos balsingosios Dovilės ašaras. Skandalingos praeities lydima Aistė į realybės šou įžengė kaip tik tą vakarą, kai buvo dalijami pliusai ir minusai. Ar sujauks naujokė senbuvių planus?

Nepasiduosiu jų provokacijoms, nežaisiu krikštynų, nedaužysiu sau į galvą kiaušinių kaip jie planavo – čia ne vaikų darželis.

„Aš neleisiu iš savęs daryti durniaus. Nepasiduosiu jų provokacijoms, nežaisiu krikštynų, nedaužysiu sau į galvą kiaušinių kaip jie planavo – čia ne vaikų darželis“, – laidoje žiūrovams teigs A. Jankauskytė. Prieš apsigyvendama realybės šou patalpose mergina tikino žiūrėjusi tiesiogines transliacijas internete ir puikiai perpratusi jos varžovais tapusius dalyvius. A. Jankauskytė sako suprantanti, kad bus klausinėjama dėl savo skandalingos praeities, ir nežada šio fakto nuslėpti, tačiau intriguojančių žaidimų su projekto „Aš – superhitas“ dalyviais nežais.

„Jie galvoja, kad mane galės iškamantinėti, žaisti tiesą ir drąsą. Iš karto pasakau: to žaidimo su jais nežaisiu“, – vaizdo dienoraštyje kategoriška bus Aistė.

Šį, ketvirtadienio, vakarą žiūrovai taip pat išvys melagystėmis apkaltintos Dovilės ašaras. „Skaudžiausia, kad visi yra dviveidžiai. Kol nepamatė mano ašarų, visiems buvo tas pats, kaip man sekasi“, – verkdama prieš kameras kalbės mergina.

Kaip dalyvių buvo priimta naujokė Aistė? Dėl ko ašaras liejo Dovilė? Kaip baigsis pliusų ir minusų vakaras, nulemsiantis, kam teks kovoti dėl išlikimo projekte?

Intriguojančiame realybės šou „Aš – superhitas“ dėl pripažinimo ir 10 tūkst. eurų šiuo metu rungiasi devyni charizmatiški ir talentingi dalyviai. Juos 24 valandas per parą filmuoja kameros. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV6 žiūrovai sužino įdomiausius realybės šou dienos įvykius, specialiose radijo Gold FM laidose pirmadieniais–ketvirtadieniais 17.10 val. išgirsta pokalbius su dalyviais, o kiekvieną šeštadienį, tiesioginės transliacijos metu, kuri vyksta tiesiai iš verslo ir kultūros parko „Gariūnai“, dalyviai kovoja įnirtingoje išlikimo kovoje.

„Aš – superhitas“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20 val. per TV6, o šeštadieniais – 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių