Smalsuoliai galės susipažinti su „Eurovizijos 2015” užkulisiais

  • Teksto dydis:

„Eurovizija“ – tai ne tik dainavimas scenoje ir rezultatų laukimas“, – kartojo žurnalistams grįžę į Vilnių Lietuvos atstovai šiame dainų konkurse Monika Linkytė ir Vaidas Baumila. Atlikėjai savo kailiu patyrė, ką reiškia dvi savaites nuo ryto iki vakaro gyventi „Eurovizija“ – o tai reiškia dirbti nematomą užkulisinį darbą: bendradarbiavimą su konkursą aptarnaujančiais scenos profesionalais (vaizdo, garso režisieriais, operatoriais), kontaktus su Lietuvos ir užsienio žiniasklaida, pasirengimą ir dalyvavimą begalinėse repeticijose.

Kiekvieną Lietuvos atstovų žingsnį „Eurovizijoje“ fiksavo budri LRT kūrybinė grupė – žurnalistas Richardas Jonaitis ir operatorius Vytenis Dieninis.

Kaip Monikai ir Vaidui pavyko ši misija? Kokį įspūdį jiems paliko pats konkursas? Lietuvos pasiuntinių nuotykiai Vienoje, pasirengimas, jaudulys prieš galbūt svarbiausią gyvenime pasirodymą, pažintis su pritariančiųjų vokalistų komanda, muzikos apžvalgininko Ramūno Zilnio komentarai ir pačių atlikėjų nuotaikos jau sugrįžus į Lietuvą – specialiame TV dienoraštyje „Šį kartą“ jau sekmadienį 21.50 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių