Seimo nario A. Anušausko žmona: jeigu būčiau karjeristė, mūsų šeima tikrai sugriūtų

  • Teksto dydis:

Seimo nario Arvydo Anušausko ir kone 27 metais jaunesnės jo žmonos Linos meilės istorija visuomenėje sukėlė daug prieštaringų reakcijų.

Šį antradienio vakarą 20.30 val. LNK laidoje „Kitu kampu“ L. Anušauskienė tikins, kad jai iki pat šiol reikia neigti susiformavusius stereotipus apie jų šeimą. „Kartais mane erzina ta nuomonė, kad jeigu jau esu jaunesnė, tai esu kažkuo prastesnė. Manau, viskas man prieš akis”, – laidoje sakys Lina.

Nors L. Anušauskienė įsitikinusi, kad moteris turi turėti savo mėgstamą veiklą ir į šeimos ūkį nešti pinigų, jos nuomone, karjeristės gyvenimo ritmas yra ne jai. „Noriu rasti veiklą, kuri man labai patinka. Visai neseniai dirbau su vaikais, darželyje. Man tas darbas visai patiko, bet po to atsirado kitų veiklų. Taip pat organizavau parodas, įvarius renginius. Stengiuosi tik namie nesėdėti”, – pasakos ji.

Tiesa, anot pašnekovės, visą savo energiją palikti tik darbe ji nenori, nes yra šeimos žmogus: „Jeigu būčiau karjeristė, mūsų šeima tikrai sugriūtų. Jeigu manęs nuolat nebūtų namie ir jo nebūtų, tai ir šeimos nebūtų. Manau, santykiuose reikia atrasti aukso vidurį. Mano tikslas yra mėgstama veikla, bet ne karjeristės amplua ar direktorės pozicija. Dvi stiprios asmenybės vienuose namuose negalėtų gyventi.“

Dvi stiprios asmenybės vienuose namuose negalėtų gyventi.

Pasak moters, nors tarp jos ir vyro yra didžiulis amžiaus skirtumas, jo jie nejaučia. Linos vyras yra beveik tokio pat amžiaus kaip jos tėtis. „Tą metų skirtumą labiau skaičiuoja žmonės, o ne mes. Mano vyras yra labai aktyvus žmogus ir kartais atrodo, kad jis turi daugiau energijos negu aš. Jis ir į kalnus važiuoja, ir slidinėja, ir futbolą žaidžia. Man viso to aktyvaus laisvalaikio nereikia ir tai yra paradoksalu žiūrint į mūsų amžių. Būtent aš dažniau noriu likti vakarais namie negu jis”, – kalbės Lina.

Kaip L. Anušauskienė kovoja su neigiamu visuomenės dėmesiu? Kodėl apie santykius pora ilgą laiką tylėjo? Galų gale, kaip jie santykius puoselėja dabar? 



NAUJAUSI KOMENTARAI

panele

panele portretas
rytas uz vakara protigesnis,tik ne visos ta zino.

kas

kas portretas
kaip reikia pykti ant savo tarpkojo kad su tokiu sugult dieduku.kiek jis dar ta fudbola pazais 1-2metus ir eisi i pasta pensijos pasiminet,o cia jauna merga....kazkas su puodyne negerai matosi is veido

NA NA

NA NA  portretas
mergaite puikiai žinai ,kas esi anušauskui , tik slaugė ,nes diedukas yra ligonis ,gal ir gerai, kad mokaisi slaugyti ,tik nemeluok ,kad tavo jaunystė neverta daugiau ,apart atiduoti save diedukui už žilos galvos glostymą ,,,sėkmės ,susiderinti ,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių